v2023.04: Eptura anunța noi funcționalități și actualizări ale platformei Archibus

Cele mai recente actualizări aduse platformei Archibus oferă utilizatorilor și mai multă putere pentru gestionarea spațiilor și activelor, oferind în același timp îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește ușurința de utilizare și securitatea.

Noile actualizări oferă o vizibilitate și mai mare asupra activelor din clădiri și pun la dispoziție capacități de filtrare avansate, împreună cu noi modalități de personalizare a contractelor de închiriere și funcționalități sporite de securitate.

Conform celui mai recent raport Eptura Workplace Index, rezervările pentru spații de lucru și numărul vizitatoriilor în spațiile de birouri vor continua să crească. Această evoluție va conduce la o extindere a volumului de activitate al echipelor de gestionare a facilităților (FM). Pe măsură ce organizațiile își adaptează mediile de lucru pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale angajaților, profesioniștii din domeniul facilităților au nevoie de soluții flexibile și ușor de implementat, care să-i sprijine în procesul decizional pentru a aborda cu succes provocările actuale și pentru a anticipa nevoile viitoare.

Archibus oferă utilizatorilor o mai mare vizibilitate asupra activelor, facilitând navigarea prin miile de elemente ale modelelor clădirilor în BIM Viewer.

“Îmbunătățirea gestionarii facilităților a fost una dintre cele mai mari provocări cu care s-au confruntat responsabilii din #FM în 2023”, a declarat Fred Kraus, Vicepreședinte, Product Management, Eptura. “Pe măsură ce tehnologia continuă să evolueze, managerii de facilități trebuie să rămână în pas cu schimbările investind în soluții care să le permită să rămână la curent cu nevoile în continuă schimbare ale clădirilor și portofoliului lor. Cele mai recente actualizări Archibus sunt concentrate pe îmbunătățirea funcționalităților care permit utilizatorilor să aibă o vizibilitate mai mare asupra activelor lor, ușurând totodată experiența acestora printr-o interfață mai bună și mai intuitivă.”

Cu cele mai recente actualizări, utilizatorii Archibus pot beneficia acum de:

Capabilități mai avansate de căutare și filtrare

Noua versiune a Archibus face mai ușoară căutarea prin miile de elemente ale modelelor de cladiri din BIM Viewer. Interogarea îmbunătățită a spațiilor și a activelor oferă echipelor posibilitatea de a căuta și identifica mai rapid materiale filtrate după mai multe niveluri, categorii, familii și tipuri. De asemenea, utilizatorii pot identifica acum spațiul și activele actualizate într-o anumită perioadă de timp prin filtrarea spațiului Revit și a proprietăților activelor după intervale de date sau numere.

Noi funcționalități de personalizare a datelor

Îmbunătățirile aduse Lease Portfolio Console din Web Central oferă reponsabililor flexibilitatea de a personaliza datele de leasing prin definirea de noi câmpuri și afisarea acestora în consolă sau în cadrul contractelor de închiriere. Câmpurile de date personalizate permit companiilor să ajusteze procesul de gestionare a contractului de închiriere pentru a capta informații mai precise și mai relevante.

Niveluri îmbunătățite de securitate

Serviciile platformei mențin o integrare sigură și perfectă cu Autodesk, oferind utilizatorilor un proces de autentificare ușor de utilizat și acces la cele mai recente API-uri și servicii Autodesk. Migrarea la un standard de autentificare mai avansat oferă, de asemenea, securitate sporită, ajutând la protejarea informațiilor sensibile și la atenuarea potențialelor riscuri de securitate prin scanări, actualizări și remedieri continue a platformei cloud.

Uzabilitate îmbunătățită

Eptura lansează, de asemenea, o experiență de brand consistentă pe platforma Archibus pentru a ajuta organizațiile să își gestioneze datele și activele mai eficient. Cu îmbunătățiri vizuale și o interfață mai intuitivă, utilizatorii pot naviga cu ușurință pe platformă și pot accesa si utiliza mai rapid informațiile cheie. Pentru a sprijini mai bine un set divers de utilizatori, noul design încorporează elemente de accesibilitate, cum ar fi contrastul de culoare, pictograme accesibile, navigare de la tastatură și descrieri alternative de text. Pentru managerii de unități, aceste îmbunătățiri facilitează eficientizarea fluxurilor de lucru, oferindu-le posibilitatea de a rămâne informați cu privire la active și spații și obțindu-le acces rapid și mai facil la informații.