Profil

Fondată in 2007, ARCHIBUS Solution Center - Romania este lider de piață în România în sistemele integrate de management al spațiului. În prezent, compania este responsabilă de Business Development și suport Archibus pentru România și intreaga zonă, incluzând: Turcia, Bulgaria, Croația, Austria, Ungaria, Moldova, Slovenia, Macedonia, Kosovo, Bosnia și Herzegovina, Grecia.

Viziune

Viziunea noastră este aceea de a creea soluții pentru evoluția partenerilor noștri, folosind Inovativ tehnologia, în armonie cu valorile companiei.

Valori

Simplitate
Contribuție
Încredere
Respect
Recunoștință
Bucurie

Competențe

Echipa noastră a dobândit competențe de primă clasă prin instruiri profesionale și prin experiența câștigată din implementarea unor proiecte complexe în România, Europa și Orientul Mijlociu. Experiența noastră profesională este confirmatã de multiplele certificãri Archibus pe care le-am obținut.

Consultanții noștri sunt certificați în mai multe tehnologii, cum ar fi PMP, Java, ISTQB, AutoCAD și Revit, BPMN, fiind în măsură să ofere cunoștințe de specialitate clienților noștri.

Din punctul de vedere al domeniului Managementului proprietăților și al facilităților, consultanții noștri sunt certificați de IFMA și TUV-ROFMA, și au urmat studii de masterat în managementul imobiliar și al facilităților în cadrul Universitatății Sheffield.

Clienți

Clienții noștri își desfășoară activitatea în domenii cheie, gestionând un volum impresionant de date (mai mult de 14.000 de clădiri, peste 3.000.000 de metri pătrați reprezentând spații de lucru, sute de comenzi de produse sau de servicii anual). Chiar dacă aparțin unor domenii atât de diferite, clienții noștri au în comun capacitatea, oferită de soluțiile Archibus, de a-și gestiona într-un mod mai eficient activele, de a accelera procesele și de a susține obiectivele strategice ale propriilor companii.

Implicare

Ne asumăm cu pasiune rolul de lideri în cadrul celor mai importante asociații și comunități profesionale dedicate creșterii eficienței și profitabilității managementului clădirilor, facilităților și operațiunilor la locul de muncă, astfel încât să putem conduce împreună schimbarea.

Suntem membri de încredere ai:

Fă cunoștință cu oamenii noștri!

Oamenii sunt în centrul a ceea ce suntem, iar impulsul, talentul și devotamentul pe care le pun la masă în fiecare zi conduc misiunea noastră

Descoperă echipa