Consultă studiile de caz din ecosistemul Archibus

Descoperă realizări tangibile şi află planurile de viitor ale liderilor din întreaga lume
Vodafone

Date mai rapide, mai precise și mai accesibile privind spațiul și personalul, pentru o mai bună gestionare a portofoliului și a afacerii.

Telefónica de España, SAU

Economii de peste 1 miliard de dolari prin raționalizarea proprietăților imobiliare și a proceselor din întreaga lume folosind Archibus.

Universitatea New South Wales

Cea mai importantă universitate internațională din Australia atinge obiectivele de excelență operațională cu Archibus.

First National Bank of Omaha

Cu date centralizate și precise și procesele de afaceri îmbunătățite, FNBI estimează o economie de până la 70.000 USD anual în eficiența operațională.

Univeristatea Wuhan

Cu informații precise și desene centralizate în Archibus, Universitatea Wuhan are în sfârșit un set precis de desene ale clădirilor, care sunt acum ușor de accesat.

UMass Medical

Massachusetts Medical Consortium îmbunătățește operațiunile administrative și raportarea A-21 folosind o singură platformă centralizată – Archibus

Universitatea Nanyang

Cea mai mare universitate din Singapore transformă managementul spațiului cu BIM. Utilizatorii pot acum accesa atât vederi 2D, cât și 3D ale configurațiilor de săli sau etaje ale universității.

Universitatea Duke

Depășirea smog-ului de date: creșterea încrederii în datele de spaţiu, raportare mai ușoară a recuperării costurilor indirecte şi capacități îmbunătățite de planificare și bugetare.

Să continuăm conversația!

Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a primi informaţii şi perspective unice din partea reţelei noastre locale şi globale de experţi, ştiri şi invitaţii la evenimente.    Prin completarea și transmiterea acestui formular declar că sunt de acord să primesc comunicări de la Archibus Solution Center - Romania și permit stocarea și prelucrarea datelor mele personale în acord cu termenii și prevederile politicii de confidențialitate