Cea mai inteligentă investiție a noastră ești tu!

În cadrul Archibus Solution Center - Romania lucrăm cu scop. Ne atingem obiectivele, făcând ceea ce este corect și cinstit, provocându-ne pe noi înșine, lucrând în echipă și prețuind diverse perspective pentru a face diferența.
Alături de noi vei şansa de a-ți folosi abilitățile și imaginația pentru a construi soluţii de vârf care modelează industrii şi sunt esenţiale pentru clienţii noştri. Vei fi provocat. Dar nu vei fi singur. Vei face parte dintr-o echipă puternică, condusă de pasiune, în care toţi suntem deschisi să ne depăşim limitele şi să descoperim noi posibilităţi. Întrebarea este: poți?

Procesul nostru de angajare

În misiunea noastră avem nevoie de o diversitate de perspective și experiențe, iar un proces de angajare echitabil este primul pas pentru a ajunge acolo.
 • 1
  Aplicare online

  Identifică o poziţie vacantă, asigură-te că îndeplineşti toate calificările necesare şi trimite-ne CV-ul tău împreună cu o scrisoare de intenţie.

 • 2
  Selecţie

  Dacă un membru al echipei de recrutare consideră că ai putea fi potrivit pentru poziţia pentru ca care ai aplicat, vei intra în procesul nostru de angajare

 • 3
  Interviuri

  Procesul poate include până la 3 interviuri concepute pentru evaluarea abilităților cheie de care vei avea nevoie în rolul pe care doreşti să îl energizezi

 • 4
  Decizie și ofertă

  După finalizarea interviurilor, dacă decidem că ești cel mai bun candidat, te vom contacta cu o ofertă şi o dată de începere.

Beneficii care funcționează pentru tine

Suntem dedicaţi în a-ţi oferi sprijin pentru bunăstarea fizică, financiară și emoțională. Beneficiile noastre sunt concepute cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea și sunt suficient de generoase pentru a te ajuta să ai grijă de tine, acum și în viitor.
Bunăstare financiară

În schimbul contribuției tale, îţi oferim liniștea financiară de care ai nevoie pentru a avea grijă de tine și de familia ta. Îţi oferim un salariu competitiv şi, acolo unde rolurile s-au schimbat semnificativ în ceea ce privește responsabilitățile și complexitatea, îţi oferim opţiuni de ajustare.

Timp pentru tine

Pentru a te relaxa și a te reîncărca, îţi oferim 21 de zile de concediu anual, însă acesta creşte în funcție de mandat. De asemenea, ca membru al echipei poţi fi eligibil pentru concediu medical plătit, concediu pentru îngrijirea familiei sau concediu de compasiune.

Sănătate

Acordăm prioritate sănătății și bunăstării prin beneficii precum asigurări medicale pentru angajaţi şi persoanele aflate în întreţinere, acces la servicii de telemedicină, plata abonamentului la sală, susţinere în cadrul competiţiilor sportive sau ateliere de gătit și nutriție.

Flexibilitate

Pentru noi, asta nu înseamnă doar lucrul de la distanță, ci și fi flexibil atunci când lucrezi. Ar putea include momentul în care îţi începi sau închei ziua de lucru, sau opţiunea de a avea zile de lucru mai lungi sau mai scurte, în funcție de ritmul tău, angajamente sau provocări.

Putere de a-ţi împlini visurile

Mergem dincolo de beneficiile binecunoscute şi îţi oferim acces nemărginit la programe de dezvoltare personală și spirituală, precum şi oportunitatea de a te alătura unui spațiu destinat transformării interioare și explorării conștiinței, cunoașterii de sine și vindecării.

Oportunităţi de învăţare

Un factor esențial al creșterii noastre este capacitatea noastră de a te ajuta să creşti. Pentru asta, îţi oferim resurse pentru a accesa programe de învăţare sau acces la evenimente care te pot ajuta să-ți perfecționezi cunoştinţele şi să dobândeşti abilitățile de care ai nevoie.

Ești gata pentru următorul pas în cariera?

Căutăm în permanență oameni talentați, care să se alăture echipei noastre de oameni energici. Crezi că ești destul de bun?

Descoperă oportunităţile