Ești invitat!

Iată evenimentele la care te încurajăm călduros să participi și să contribui la discuții.
ROFMEX 2023

ROFMEX 2023 aduce in atenție o analiză aprofundată a provocarilor, tendintelor, inovatilor tehnologice și oportunităților din #Workpace și #FM.

Află mai multe
GITEX Global 2023

GITEXT Global este cel mai important târg în domeniul IT din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud și al treilea cel mai mare târg IT din lume.

Află mai multe
World FM Day 2023

Tema din acest an, Making A Real Difference, recunoaște adaptabilitatea, colaborarea și angajamentul ferm pe care managerii de unități le au față de mediul construit.

Află mai multe
The Trends Forum 2023

The Trends Forum, eveniment organizat de BREC, prezintă principalele tendințe din piața de Real Estate, dar și provocările marilor dezvoltatori.

Află mai multe
ROFMEX 2022

ROFMEX 2022 oferă o imagine integrată și pragmatică asupra unor mega-tendințe precum viitorul mediului de lucru, sustenabilitatea și transformarea digitală.

Află mai multe
Smart Transformation Forum 2021

Smart Transformation Forum 2021 identifica cele mai bune practici și proiecte deja finalizate, alături de povesti de succes ale mai multor orașe și zone din România.

Află mai multe
Workplace of the future

Evenimentul descrie tendintele din piata de birouri si modul in care acestea fac ca intregul mediu de lucru sa se schimbe in functie de nevoile angajatilor si ale companiilor.

Află mai multe
ROFMEX 2019

ROFMEX aduce in atentia celor care activeaza in domeniul #FM o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor si oportunitatilor din piata la acest moment.

Află mai multe
ROWMF 2019

ROWMF 2019 oferă oportunitatea unică de a identifica tendințele ce vor modela în viitorul apropiat workplace și facility managementul din România.

Află mai multe

Să continuăm conversația!

Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a primi informaţii şi perspective unice din partea reţelei noastre locale şi globale de experţi, ştiri şi invitaţii la evenimente.    Prin completarea și transmiterea acestui formular declar că sunt de acord să primesc comunicări de la Archibus Solution Center - Romania și permit stocarea și prelucrarea datelor mele personale în acord cu termenii și prevederile politicii de confidențialitate