Archibus v.2023.02 introduce mai multe îmbunătățiri. Ce este nou în cea mai recentă versiune?

Capabilități extinse BIM, opțiuni de integrare a senzorilor de ocupare IoT pentru o și mai bună optimizare a spațiului, experiențe îmbunătățite pentru utilizatorii aplicației mobile Workplace și noi funcționalități menite să ușureze sarcinile cu gestionarea contractelor.

Iată un rezumat al îmbuntățirilor aduse în cea mai recentă versiune a Archibus.

  • Navigarea prin modelele de proiecte Autodesk din Autodesk® Construction Cloud® sau BIM 360® Docs pentru a căuta și găsi cu ușurință modele de clădiri.
  • Vizualizarea și lucrul cu vederi 3D personalizate din modelele Autodesk® Revit®, astfel încât managerii BIM să se poată concentra pe locații sau sisteme de active specifice într-o clădire, eliminând necesitatea de a recrea vizualizări atunci când administrează activele sau planifică spațiile.
  • Personalizarea afișării vizualizatoarelor BIM pentru preferințele de suprapunere a datelor, de la culorile de evidențiere și opacitatea camerelor până la nivelul de zoom pentru o vizualizare mai personalizată a datelor-cheie ale clădirii.
  • Simplificarea reînnoirii contractelor de închiriere la scară mare prin popularea automată a informațiilor relevante (locatie, contacte, tip de închiriere, suite, costuri recurente, etc.) din contractele de închiriere expirate pentru a elimina procesul repetitiv de copiere a acestor date în contractele noi.
  • Integrarea datelor de ocupare colectate de la senzori pentru a înțelege mai bine utilizarea spațiului și modelele în vederea determinării orelor de vârf și a traficului în spațiile de lucru.
  • Încărcarea fișierelor în aplicația mobilă și vizualizarea atașamentelor asociate comenzilor de lucru pentru a furniza mai multe date responsabililot care răspund solicitărilor, și, totodată, pentru a construi comenzi de lucru mai cuprinzătoare.

Îmbunătățirile deblochează noi capabilități ale BIM Viwer, permițând echipelor post-construcție să administreze mai eficient clădirile. În ciclul de viață al unei clădiri, 80% din costuri sunt asociate fazei post-construcție, ceea ce face crucial transferul datelor de la constructori la operatorii în vederea asigurării continuității ciclului de viață al clădirii.

Actualizările aduse BIM Viewer facilitează navigarea prin proiectele Autodesk și oferă managerilor de facilități mai mult control asupra modelelor și vederilor clădirilor.

Grație integrării cu VergeSense, responsabilii de planificarea spațiului pot identifica rapid oportunități de optimizare a spațiului. Prin implementarea senzorilor de măsurare a gradului de ocupare, aceștia pot documenta mai eficient utilizarea spațiilor de lucru.

Experiența utilizatorului în cadrul aplicației Archibus Workplace a fost, de asemenea, actualizată. Acum, utilizatorii au acces ușor la răspunsuri în cadrul cererilor de servicii și suport pentru documente, aceștia putând economisi timp pe teren, gestionând fiecare pas al procesului în mod convenabil de pe dispozitivele lor mobile.

Pentru echipele sau responsabilii de administrarea contractelor de închiriere, cele mai noi actualizări ale Archibus sunt, de asemenea, menite să simplifice fluxurile de lucru, capabilitățile noii versiuni ușurând acum sarcinile prin introducerea fucționaliții de reînnoire în bloc și a opțiunii de generare automată de noi contracte de închiriere.