Rămâi la curent cu operațiunile de zi cu zi cu ajutorul unui IWMS pentru Managementul Portofoliului

Flexibilitatea – o trăsătură adesea neglijată, devine din ce în ce mai crucială pentru definirea succesului într-o lume post-pandemică. Abilitatea unei organizații de a se adapta la situații în schimbare este extrem de subestimată, dar extrem de importantă. Dacă reglementările apărute ca reacție la Covid-19 ne-au învățat ceva, este că nimic nu este permanent și totul se poate schimba într-o clipă.


Managerii care doresc să abordeze problemele actuale și să reușească să identifice oportunități de a-și folosi mai bine spațiile pot apela la un sistem integrat de management al locului de muncă (IWMS). Un IWMS pentru managementul portofoliului oferă o privire de ansamblu a portofoliului, îmbunătățește capacitatea de analiză, ușurează identificarea principalelor probleme și oportunități, minimizând costurile și maximizând valoarea portofoliului.

Un IWMS pentru gestionarea portofoliului oferă companiilor acces la o bază de date centralizată, care permite luarea de decizii mai informate.

Beneficiile unui IWMS pentru managementul portofoliului

Afacerea ta:

Un IWMS poate îmbunătăți capacitatea de analiza și gestionare a activelor imobiliare și le poate alinia la misiunea pe termen lung a companiei. Un IWMS oferă putere managerilor să revizuiască cu ușurință activele și spațiul alocat. La rândul lor, ei pot identifica spațiile care nu mai sunt necesare și pot reproiecta sau reutiliza spațiile pentru a se potrivi nevoilor angajaților. Administratorii pot vizualiza apoi impactul total și eficientiza cheltuielile. Acest lucru contribuie la dezvoltarea unor strategii rapide și informate, bazate pe capacitatea portofoliului de a îndeplini misiunea organizațională.

Angajații tăi:

Analiza datelor și planificarea spațiului sunt esențiale pentru a prioritiza nevoile în continuă schimbare ale angajaților. Capacitatea unei organizații de a rămâne flexibilă și competitivă în beneficiul angajaților săi este relevantă pentru succesul ei în ansamblu; o satisfacție mai mare a angajaților duce la o productivitate mai ridicată. Planificarea atentă a măsurilor de siguranță și a oportunităților de colaborare sunt pietrele de temelie ale oricărui plan de revenire la locul de muncă. Un IWMS urmărește utilizarea spațiului, ceea ce permite angajatorilor să răspundă nevoilor unice ale angajaților lor. Aceste date pot avea ca rezultat crearea de spații de lucru mai liniștite și mai sigure, în care angajații se pot concentra eficient asupra muncii. Totodată, poate sta la baza dezvoltării unui mediu de lucru hibrid care facilitează trecerea între lucrul de acasă și lucrul la birou. Scopul general rămâne același: îmbunătățirea productivității.

Clienții tăi:

Timpul trebuie să fie folosit în mod eficient. Mai puțin timp petrecut pentru luarea deciziilor permite companiilor să petreacă mai mult timp concentrându-se pe clienți. Un IWMS permite managerilor responsabili cu activele să controleze fiecare detaliu al portofoliului și să ofere în mod proactiv un serviciu mai bun pentru clienți.

Fă cunoștință cu viitorul flexibil!

Crearea unui loc de muncă agil, capabil să reziste schimbărilor și care să promoveze efeciență între companii, angajați și clienți, este crucială pentru creșterea continuă. Dar nu este o sarcină simplă.

Capacitatea de a fi flexibil este primordială și singura modalitate de a fi rezistent în fața unei posibile recesiuni și de a îți asigura continuitate. Implementarea unei soluții SaaS precum Archibus este un mijloc pentru îmbunătățirea continuă a afacerii