Archibus obține statutul FedRAMP® “În proces”

Eptura, liderul global în tehnologie pentru mediul de lucru (Worktech), anunță că Archibus, sistemul său integrat de management al locurilor de muncă (IWMS), prin sponsorizarea primită din partea Departamentului american al Veteranilor (VA), primește astăzi statutul “În Proces” în cadrul Programului Federal de Management al Riscurilor și Autorizare (FedRAMP).

Aceast statut semnifică implicarea activă a Eptura pentru ca Archibus să devină o soluție autorizată FedRAMP pentru managementul locurilor de muncă și al activelor și este cel mai recent pas către Autoritatea de Operare a Agenției FedRAMP (ATO). Archibus oferă capabilități și funcționalități critice pentru managementul locurilor de muncă, inclusiv optimizarea spațiilor, întreținerea clădirilor și reducerea riscurilor, toate având ca scop îmbunătățirea eficienței operaționale în cadrul organizațiilor guvernamentale.

Guvernul federal american deține și închiriază 700 de milioane de metri pătrați de spații de birouri, cu costuri anuale de miliarde de dolari. Cele mai recente rapoarte ale Biroului de Contabilitate al Guvernului american (GAO) au recomandat agențiilor guvernamentale să ajusteze și să modernizeze spațiile de lucru federale și să ajute factorii de decizie să evalueze mai bine solicitările bugetare prin furnizarea de informații cu privire la costurile cu întreținerea.  În acest context, cu recentul său statut FedRAMP “În Proces”, Archibus oferă o soluție sigură pentru optimizarea acestor spații.

Tehnologia Eptura conectează și operationalizează facilitățile, activele și infrastructura în mod securizat, prioritizând respectarea cerințelor de protecție a informațiilor federale. Prin folosirea soluțiilor Eptura, agențiile guvernamentale federale pot îmbunătăți eficiența operațională a clădirilor în conformitate cu cele mai stricte cerințe de securitate. Archibus conectează mediul construit, optimizând managementul activelor, transformând clădirile și îmbunătățind productivitatea angajaților, asigurând în același timp securitatea și protecția informațiilor federale.

Utilizând Archibus, agențiile guvernamentale federale pot:

  • Reduce costurile prin optimizarea investițiilor de capital prin managementul eficient al activelor, pe tot parcursul ciclului de viata, de la achiziționare, utilizare, reutilizare și până la casare.
  • Simplifica cererile de servicii și gestionarea tichetelor de întreținere, permițând angajaților să facă cereri prin aplicația mobilă în timp ce echipele de facilități delegă și gestionează tichetele.
  • Obține actualizări în timp real și menține înregistrări cuprinzătoare ale sarcinilor de întreținere finalizate.
  • Oferi servicii proactive pentru active prin întreținere preventivă folosind inspecții, dată/oră și metrici ale activelor pentru a genera automat ordine de lucru și a ține evidența istoricului reparațiilor echipamentelor.
  • Asigura buna funcționarea a spațiilor pentru a satisface cerințele utilizatorilor prin vizualizări ale alocării spațiilor, planificarea scenariilor și datele istorice de alocare a costurilor pentru a reconfigura spațiile și pentru a monitoriza modul în care sunt utilizate spațiile.
  • Asigura conformitatea și siguranța prin urmărirea rezultatelor inspecțiilor, crearea de șabloane replicabile pentru liste de verificare și stocarea documentației de conformitate într-o singură bază de date.
  • Gestiona costurile ciclului de viață al echipamentelor prin urmărirea valorii echipamentelor, inclusiv valoarea de achiziție, valoarea curentă, amortizarea acumulată, cheltuielile de amortizare și valoarea estimată de revânzare.
  • Evalua clădirile conform cerințelor de durabilitate și monitoriza amprenta de carbon pentru a îndeplini obiectivele de mediu.

Statul FedRAMP “În Proces” obținut recent reprezintă un punct de referință semnificativ, acesta permițând agențiilor federale să îmbunătățească utilizarea spațiilor și a activelor, să simplifice procedurile de întreținere și să îmbunătățească planificarea capitalului, generând reduceri semnificative de costuri. Aceste economii de costuri vor permite agențiilor o alocare mai strategică a bugetelor, maximizând în cele din urmă impactul lor.

Experiența solidă a Eptura include autorizarea de a opera pe rețele securizate de înaltă securitate pentru diverse agenții guvernamentale, demonstrând angajamentul său față de securitate și pregătirea de a satisface nevoile unice ale sectorului public. În plus, Eptura se mândrește cu o rețea solidă de distribuție federală, revânzători și furnizori de servicii, asigurând astfel accesul agențiilor federale la suportul și expertiza necesare pentru implementarea cu succes a soluțiilor.

„Obținerea statutului FedRAMP „În Proces” marchează un avans semnificativ în furnizarea unei soluții de management al locurilor de muncă sigure și de încredere pentru agențiile federale,” a declarat James Carder, Directorul de Securitate a Informațiilor al Eptura. „Angajamentul nostru de a menține cele mai înalte standarde de securitate a datelor va permite agențiilor federale să valorifice cu încredere soluțiile noastre, asigurând atât îmbunătățiri operaționale, cât și o securitate robustă.”

De peste 35 de ani, Archibus a permis organizațiilor să integreze date, roluri și obiective pentru a ajuta la optimizarea performanțelor zilnice, prognozarea nevoilor și menținerea în siguranță a angajaților și vizitatorilor. Odată ce procesul de certificare este complet, platforma IWMS va fi certificată ca o ofertă FedRAMP Autorizată de Impact Moderat, sub formă de servicii software (SaaS), permițând agențiilor federale să supravegheze eficient datele controlate, neclasificate.

„Coalfire este mândru să fie consilierul FedRAMP al Eptura și suntem bucuroși să sărbătorim acest punct de referință critic împreună cu ei,” a declarat Jim Masella, vicepreședinte, consilier în conformitate, Coalfire. „FedRAMP a fost de mult timp standardul de aur în securitatea cloud-ului, iar echipa Eptura a făcut o muncă uimitoare pentru a îndeplini și depăși cerințele necesare pentru a furniza soluții inovatoare sectorului public. Așteptăm cu nerăbdare autorizarea și mai departe, pe măsură ce Eptura își aduce serviciile cloud pe piața FedRAMP.”