ARCHIBUS Cloud: Soluția Integrată pentru Facility Management

Archibus, furnizor lider pe piața soluțiilor de software pentru facility management lansează Archibus Cloud în România – un sistem integrat de workplace management care permite managerilor să reducă cheltuielile și să îmbunătățească experiența angajaților.

Noul produs aliniază organizațiile cu cele mai bune practici asociate companiilor care pun oamenii în centrul atenției. Archibus Cloud oferă o interfață simplificată și un model bazat pe acces in cloud. Rezultatul este o soluție ușor de implementat, de modificat în funcție de cerințele locației/locațiilor și care oferă un return on investment rapid și cuantificabil.

Pentru majoritatea companiilor cheltuielile asociate întreținerii spațiilor de lucru sunt a doua sursă de cheltuieili. De aceea, Archibus, cu o experiență de peste 35 de ani în soluții de WPS, permite clienților săi să transforme aceste spații în asset-uri care performează pentru afacerea lor.

”Ideea unei tehnologii unitare pentru mediul de lucru permite clientului să profite de sinergia creată de date și îl poartă într-o călătorie alături de furnizorul lui de IWMS”, declară Ian Morley, Chief Product Officeer la Archibus+Serraview.

”De asta suntem diferiți și am schimbat complet perspectiva în industria IWMS. Archibus Cloud se concentrează atât pe rezultate rapide, bune practici și configurare personalizată, cât și în crearea de relații strategice pe termen lung, adăugând plus-valoare clienților și partenerilor noștri. Este ceva la care lucrăm împreună”.

Cel mai nou sistem de facility management Archibus Cloud este un software cu o interfață simplificată, cu o fundație inițială stabilă și intuitivă, și cu posibilitate de extindere și evoluție pe măsură ce compania crește și nevoile acesteia se schimbă.

Odată implementată, soluția permite companiilor să reducă costurile prin optimizarea utilizării spațiilor de lucru și să crească profiturile prin îmbunătățirea productivității angajaților și a gradului lor de retenție:

 • Optimizarea spațiilor
  Impact redus asupra mediului și coordonarea cu nevoile reale ale staff-ului.
 • Susține talentul
  Un spațiu operant motivează echipa de lucru și atrage resurse umane noi.
 • Optimizează operațiunile
  Sisteme fiabile și un nivel sporit de wellness pentru un ROI administrativ maximizat.

În timp ce majoritatea soluțiilor Saas IWMS se concentrează pe companii de dimensiuni mici și se plafonează inevitabil, Archibus Cloud se diferențiază prin capacitatea de a se se adapta și evolua pe măsură ce strategia de workplace se concretizează. De la companii cu 100 de angajați la multinaționale cu staff-uri de peste 300.000, Archibus pornește de la modulul Foundations și permite adiția modulelor suplimentare în funcție de obiectivele companiei.

Aceste module oferă date și rapoarte personalizate, perspective complete asupra întregului ecosistem corporate și un ROI evident la fiecare etapă a integrării și aplicării soluțiilor.

 • Managementul spațiilor
  management în funcție de etaj pentru optimizarea fiecărui spațiu, pentru rafinarea workspace-ului și pentru anticiparea nevoilor de ocupare.
 • Rezervări
  Permie angajaților să rezerve spații și să depună cereri pentru servicii de pe orice dispozitiv sub supravegherea managerilor care pot aproba și monitoriza activitățile și prioritățile.
 • Managementul Activelor
  Planificare reală a investițiilor cu ajutorul unei perspective complete a bunurilor, condiției acestora și datelor legate de ciclul lor de viață.
 • Managementul activităților de mentenanță
  Reducerea cheltuielilor operaționale cu ajutorul unui plan preventiv de mentenanță care optimizează acțiunile în funcție de necesitățile de lucru și priorități critice.
 • Managementul spațiilor închiriate (Lease2Cash)
  Modulul permite automatizarea activităților recurente de administrare a spațiilor închiriate – cum ar fi notificările de expirare a contractelor de închiriere, facturarea, definirea procentelor de chirie, facturarea retroactivă a costurilor, reconcilierea și creșterea factorul de ocupare, reducerea erorile, evitarea penalitățile și creșterea veniturile.

Clienții pot adăuga module noi în funcție de necesități și limitele bugetare – noile funcționalități permițând mai multă vizibilitate pentru spațiile de depozitare, facilități, inventarul de bunuri și rezervările efectuate de membrii echipei, module mobile, plugin de Microsoft Outlook, etc.

Archibus Cloud funcționează pe bază de abonament anual. Planul implică un număr nelimitat de utilizatori dar depinde de modulele selectate și de dimensiunile spațiilor care urmează să fie administrate cu ajutorul soluției. Cu cât este mai mare spațiul asumat inițial de către client, cu atât va fi mai redus costul unității per suprafață.

Programarea unui test demo Archibus Cloud se poate efectua aici.