Controlează toate etapele alocării bugetului de capital pentru optimizarea și atingerea obiectivelor strategice organizaționale.

O alocare corectă a bugetului de investiții reduce riscul realizării proiectelor inutile sau cu un consum de resurse insuficient. Accesul la aceste informații se poate realiza și previziona cu ajutorul soluției Archibus de Stabilire a Bugetului de Investiții (Capital Budgeting). Aplicația pune la dispoziție o metodă de urmărire a ciclului bugetului de investiții de la cerere și evaluare până la aprobare și finanțare.
Descarcă prezentarea

Stochează toate informațiile într-o singură bază de date care permite utilizatorilor să creeze planificări generale, proiecte de extindere, modernizări și consolidări într-o manieră organizată și rentabilă.

Centralizează întreaga activitate de planificare a investițiilor într-un format uniform, pentru prioritizarea programelor și proiectelor, coordonarea activităților și a resurselor bugetare

Facilitează și optimizează gestionarea capitalului de investiții la nivelul departamentelor și a locațiilor multiple

Integrează funcțiile de evaluare a situației, stabilirea bugetului de investiții și management al proiectului pentru o alocare eficientă a bugetului și a resurselor

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a permite urmărirea detaliată a bugetului de investiții de la cerere și evaluare până la aprobare și finanțare.

Solicită o demonstrație