Simplifică programarea și gestionarea spațiului de utilizare comună pentru a crește eficiența și a optimiza utilizarea.

Simplifică programarea și gestionarea utilizării spațiilor comune pentru a crește eficiența și a optimiza utilizarea atât de pe interfețe de tip desktop, cât și de pe dispozitive mobile. Archibus pentru Rezervarea de săli permite alocarea spațiului în funcție de nevoile angajaților. Aplicația pune la dispoziție toate detaliile legate de disponibilitate, capacitate și dotări, simplificând astfel organizarea întâlnirilor și reducând timpul alocat organizării.
Descarcă prezentarea

Oferă utilizatorilor o experiență transparentă și complet integrată cu Microsoft Outlook® și Microsoft Exchange®, pentru simplificarea aspectelor legate de săli și coordonarea participanților

Îmbunătățește productivitatea prin eficientizarea invitațiilor către participanți prin integrarea cu majoritatea clienților de e-mail.

Alocă spațiu necesar angajaților cu program flexibil și permite angajaților să-și selecteze spațiul dorit în funcție de nevoi.

Permite vizibilitate asupra ratelor de utilizare și de ocupare, contribuind la sprijinirea deciziilor de creștere sau realocare a spațiului și a resurselor.

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a optimiza procesele de rezervare a spațiilor de lucru și a sălilor de ședințe.

Solicită o demonstrație