Planifică, alocă și monitorizează mai eficient cererile de reparații și intervenții, utilizând procesele automate pentru a reduce costurile operaționale și a crește satisfacția clienților.

Gestionarea eficientă a sarcinilor de reparație este esențială pentru menținerea unei bune funcționări a infrastructurii organizației. Funcționalitățile Archibus te vor ajută să scazi costurile de mentenanță corectivă, utilizatorii având acces în timp real la informații actualizate și putând interveni în consecință.

Soluția oferă o bază de date centralizată care iți va facilita un proces eficient de previzionare și bugetare pentru a optimiza eficiența operațională. Utilizând Archibus pentru mentenanță corectivă vei putea comunica cu beneficiarii în fiecare etapă a proiectului, crescând nivelul de satisfacție al acestora.

Descarcă prezentarea

Automatizează tot procesul de mentenanță corectivă, de la cerere la aprobare, programare și alocarea unui ordin de lucru, până la faza de finalizare și feedback.

Simplifică crearea cererilor de intervenție, transmite și asigură feedback pentru procesele legate de sarcinile de reparație

Reduce costurile de exploatare prin fluxuri de lucru automate, precum și o comunicare simplificată

Asigură o corelare perfectă cu contractele (SLA) pentru aplicarea standardelor și creșterea eficienței

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a gestiona mai eficient activitățile de mentenanță corectivă, accelerând procesele și susținând obiectivele strategice ale organizației

Solicită o demonstrație