Asigură renovări, achiziții, construcții și mutări cu un sistem de date centralizat de la planificare până la livrare.

A duce la bun sfarsit un proiect de succes, fie că este vorba de o renovare, achiziție, construcție, sau mutare - necesită o bază bine organizată a datelor proiectului și practici ale fluxului de lucru. Archibus pentru managementul proiectelor oferă membrilor echipei de proiect acces la fluxul de muncă printr-o bază de date centralizată, aceștia rămânând conectați la obiectivele generale stabilite.
Descarcă prezentarea

Asigură proiecte în termen și în limitele bugetului, oferind în același timp date valoroase de analiză comparativă pentru proiectele viitoare.

Facilitează procesul de colaborare dintre echipe sincronizând informațiile în timp real la nivel de locație sau departament.

Oferă o imagine clară asupra tuturor proiectelor pentru o identificare mai ușoară a întârzierilor de proiecte sau a depășirii de bugete.

Optimizează urmărirea proiectelor prin rapoarte consolidate care furnizează date și modificări privind statusul pentru sarcinile alocate membrilor echipelor.

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a asigură renovări, achiziții, construcții și mutări cu un sistem de date centralizat de la planificare până la livrare.

Solicită o demonstrație