Optimizează utilizarea tuturor bunurilor pe întreaga durată a ciclului de viață operațional, de la achiziție și recepție până la înlocuire și casare.

Responsabilii de active trebuie să ofere o administrare eficientă pe întreagul ciclu de viață operațional - de la achiziție, recepție, utilizare, până la reutilizare și casare. Archibus oferă o vedere integrată asupra tuturor activelor, inclusiv proprietăți, clădiri, terenuri, structuri, echipamente și mobilier. Aplicațiile mobile permit operarea din teren a înregistrărilor de recepție și de evaluare a stării acestora, iar consolele web oferă transparență în privința datelor cheie despre ciclul de viață al activelor pentru accelerarea proceselor de decizie.
Descarcă prezentarea

Localizează, alocă și urmărește mai eficient activele organizației și permite optimizarea investițiilor de capital, printr-un management complet al ciclului de viață

Crește eficiența utilizării activelor printr-un management centralizat al acestora pe tot ciclul de viață

Redu excesul stocurilor de mijloace fixe printr-o înțelegere mai bună a nevoilor actuale

Simplifică procesul de casare a echipamentelor sau a altor tipuri de active

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a maximiza rentabilitatea activelor prin aliniera acestora la misiunea şi obiectivele strategice ale organizaţiei.

Solicită o demonstrație