Integrează planificarea strategică a bunurilor imobile, planificarea capitalului, gestionarea proiectelor de portofoliu, informații financiare și operațiuni pentru a alinia toate activele și obiectivele organizației.

Cu fincționalități puternice și o interfață bine gândită, Archibus pentru managementul activelor corporale conferă profesioniștilor responsabili de planificare, finanțe, mentenanță sau IT o vizibilitate la 360° asupra activelor și a datelor privind valoarea, utilitatea și starea lor de uzură.
Descarcă prezentarea

Accesează o viziune holistică ce permite luarea de decizii strategice bazate pe date actualizate, la nivelul întregii organizații, optimizând operațiunile de zi cu zi

Crește rentabilitatea activelor oferind o imagine comună care permite principalilor responsabili să alinieze utilizarea activelor la obiectivele organizației.

Permite analiza scenariilor multiple de simulare pentru optimizarea activelor, centralizează datele și asigură gestionarea acestora prin integrarea cu sistemul ERP.

Ușurează sarcinile responsabililor cu gestionarea activelor și sprijină-i în realizarea obiectivelor cu aplicații mobile pentru colectarea și introducerea datelor.

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru a maximiza rentabilitatea activelor prin aliniera acestora la misiunea şi obiectivele strategice ale organizaţiei.

Solicită o demonstrație