Optimizează procesul de facturare a spațiului, pentru a crește responsabilitatea managerilor și a reduce costurile de ocupare.

Utilizarea ineficientă a spațiului poate fi ușor redusă prin facturarea internă a managerilor de departamente pentru spațiul utilizat. Iar atunci când utilizarea ineficientă a spațiului este eliminată la nivelul mai multor departamente, poți obține nu doar reduceri semnificative ale spațiului în sine, ci și ale costurilor de ocupare asociate, precum cheltuieli pentru utilități, servicii de curățenie, impozite și multe altele.
Descarcă prezentarea

Folosind Archibus, datele devin utile în maximizarea spațiului folosit și reducerea costurilor pentru întreaga organizație

Îmbunătățește acuratețea raportării pe departamente, contribuind la creșterea gradului de responsabilizare în privința costurilor aferente spațiilor din zonele alocate și din cele comune.

Asigură o planificare mai detaliată pe baza costurilor curente ale spațiului și proiecții privind o viitoare dezvoltarea planificată, îmbunătățind deciziile esențiale privind consolidările, transferurile și achizițiile.

Răspunde nevoilor flexibile de raportare prin caracteristici web ușor de folosit și formulare de modificare a rapoartelor.

Discută cu un specialist Archibus!

Află cum poţi utiliza Archibus pentru simplificarea procesului de facturare retroactivă în vederea sporirii nivelului de responsabilizare și reducerea costurilor

Solicită o demonstrație