PROFIL

CLIENT:

Nanyang Technological University

LOCAȚIE

Singapore

PARTENER:

ARCHIBUS Solution Center – Singapore

PORTOFOLIU:

hotel
16

Clădiri

global-navigation
200

Hectare

angajati
33000

Studenți

Universitatea Tehnologică Nanyang din Singapore (NTU) este încă un exemplu bun al excelenței în domeniul educației, precum și în comerț.

Universitatea s-a situat pe locul 1 la categoria cele mai bune universități din lume și pe locul 13 la nivel mondial în clasamentul QS World University 2015.

De menționat, că înrolarea a 33.000 de studenți și extinderea campusului s-au datorat doar reputației obținute. NTU cuprinde în prezent un campus cu o curte de 200 de hectare și case care reprezintă cea mai mare infrastructură de reședință în campus.

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:


  • Eliminarea proceselor manuale de gestionare a facilităților
  • Creșterea eficienței pentru procesarea rapoartelor și inventarierea spațiilor
  • Urmărirea și monitorizarea procesului de închiriere a spațiilor intern sau extern
  • Asigurarea unei utilizări eficiente a spațiului și reducerea utilizării hârtiei.

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


  • Mai multe procese automatizate pentru gestionarea facilităților
  • Managamentul activelor și a spațiilor a fost de asemenea optimizat prin automatizarea analizei proprietăților în timp real

Portofoliul extins de terenuri, 16 săli de reședință și numeroase clădiri academice au crescut nevoia introducerii unei soluții BIM de gestionare a portofoliului NTU. Un efort considerabil a presupus crearea modelelor BIM integrate cu datele Archibus de gestionare a facilităților, pentru a genera vizualizări atât în 2D cât și în 3D ale proprietăților sale și o gestionare mai precisă și eficientă a spațiului.

„Toți au îndrăgit folosirea modelelor BIM. A fost o implementare rapidă pe care am finalizat-o în 4 luni cu ajutorul a două echipe care au fost necesare pentru corectarea și testarea datelor, pe lângă munca de integrare și training.”

Japri Maming, CEO, ARCHIBUS Solution Center - Singapore

PRIMA UNIVERSITATE CARE INTRODUCE BIM ÎN SINGAPORE

NTU a fost prima universitate din Singapore care a adoptat tehnologia BIM pentru gestionarea operațiunilor de mentenanță ca și răspuns la apelul Autoritățior pentru construcții de clădiri (BCA) din Singapore de a utiliza BIM pentru managementul clădirii.

În 2013, companiaArchibus a fost aleasă pentru a ajuta la integrarea modelelor BIM datorită experienței obținute în gestionarea informațiilor pentru organizațiile mari. Modulul BIM pentru planificarea spațiului a fost implementat încă din prima fază a proiectului, pentru atingerea obiectivelor și pentru o organizare mai eficientă a spațiului.

Acestea au presupus de asemenea eliminarea proceselor manuale de gestionare a facilităților, generând rapoarte mai eficiente și a îmbunătățit procesele de închiriere a spațiului.


Finalizarea acestor sarcini a presupus un proces complex de importare a formularelor de jurnal, foilor de calcul Excel și desenelor CAD în modelele sale BIM.

Informațiile rezultate au fost apoi integrate cu soluțiile Archibus. Acest sistem rezultat, implementat în aproximativ 4 luni, le-a permis utilizatorilor să acceseze atât vizualizări în 2D cât și 3D asupra configurațiilor camerei sau etajului universității și să aibă o imagine a întregii clădiri exterioare.

Toate aceste informații, la rândul lor, vor fi în cele din urmă integrate cu procesele de închiriere, întreținere, cu active și alte informații necesare universității pentru contabilitate și raportare.

IMPLEMENTAREA ACCELERATĂ ... ȘI ACCEPTAREA

„Toată lumea a îndrăgit modelele BIM”, precizează Japri Maming, CEO, ARCHIBUS Solution Center-Singapore. „A fost o implementare rapidă pe care am finalizat-o în 4 luni cu ajutorul a două echipe care au fost necesare pentru corectarea și testarea datelor, pe lângă munca de integrare și training.”

NTU a folosit Archibus intr-un mod diferit, dar în același timp a dezvoltat mai multe interfețe personalizate.

„Platforma intuitivă și ușor de utilizat a fost un criteriu important în aprecierea utilizatorilor.” spune CEO Maming. „Implementarea acestei soluții a crescut satisfacția și productivitatea angajaților astfel încât universitatea extinde acum modelul BIM pentru a integra și managementul activelor și managementul mentenanței în viitorul apropiat."


PROFIL

line

CLIENT:

Calgary Board of Education

no-repeat;center top;;

auto

30px

LOCAȚIE

Calgary, Alberta, Canada

no-repeat;center top;;

auto

30px

PARTENER:

Horizant

no-repeat;center top;;

auto

30px

PORTOFOLIU:


hotel
225

Școli gestionate


global-navigation
1.5

Mil. metri pătrați


angajati
107000

Sutenți

no-repeat;center top;;

auto

0px

Evaluat ca fiind al cincilea cel mai longiviv oraș din lume de către consiliul de experți Economist Intelligence Unit, orașul Calgary, situat în provincia Alberta din Canada, are multe facilități ce îl recomandă.

Stabilitatea politică, calitatea serviciilor medicale, rata scăzută a criminalității, sistemul de transport bine pus la punct și scena culturală și de artă, numită Capitala Culturii din Canada în 2012, au sporit clasamentul la nivel global.

Contribuția pe care o are sistemul școlar public al orașului, de asemenea contribuie la calitatea vieții din Calgary.

no-repeat;center top;;

auto

10px

SOLUȚII SOFTWARE IMPLEMENTATE:

Archibus pentru Managemenul Portofoliului de Clădiri și Terenuri
Archibus pentru Managementul Contractelor de Închiriere
Archibus pentru Stabilirea Bugetului de Investiții
Archibus pentru Managementul Proiectelor
Archibus pentru Mentenanță Corectivă
Archibus pentru Mentenanță Preventivă
Archibus pentru Managementul Energiei
Archibus pentru Pregătirea pentru Situații de Urgență
Archibus pentru Rezervări de Săli

no-repeat;center top;;

auto

20px

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:

no-repeat;center top;;

auto

10px

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:

no-repeat;center top;;

auto

10px

CUM CONSILIUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN CALGARY AU PUS BAZELE DEZVOLTĂRII INVESTIND ÎN DATE, RAPOARTE ȘI FLUXURI DE MUNCĂ

Consiliul de învățământ din Calgary (CBE) alocă un buget anual de $1 miliard pentru gestionarea a 225 de școli, incluzând un total de ~ 1,4 mil de m² și deservind peste 107.000 de studenți. Cu siguranță, optimizarea facilităților reprezintă o adevărată provocare.

„Serviciile de tip facility au un impact direct asupra abilității cadrelor didactice în livrarea efectivă a unei educații calitative.” a spus Murray Hunt, Managerul Sistemelor Integrate de Workplace Management CBE.

„Evaluăm mereu practicile noastre de business și mediu.”

Din 2006, CBE a folosit Archibus pentru a construi un sistem integrat de date și scalabil pentru a eficientiza procesele și a crește calitatea serviciilor oferite.

no-repeat;center top;;

auto

10px

„Am avut situații când procesul unui ordin de lucru putea să dureze de la trei la trei săptămâni jumătate, de la cererea inițială la alocarea persoanei potrivite. Acum acest proces durează trei zile.”


Murray Hunt – Manager Sisteme Integrate de Workplace Management, Consiliul de învățământ din Calgary

center

no-repeat;center top;;

auto

30px

25px

border: 1px solid rgba(0,0,0,.08);

SISTEM CONSOLIDAT, PROCESE EFICIENTIZATE

Acolo unde este posibil dorim să consolidăm toate bazele de date și aplicațiile noastre și să le transpunem într-un sistem strategic care să crească eficiența prin automatizare. Archibus este pentru noi baza acestei tehnologii, a afirmat Hunt.

„Am avut situații când procesul unui ordin de lucru putea să dureze de la trei la trei săptămâni jumătate, de la cererea inițială la alocarea persoanei potrivite. Acum acest proces durează trei zile.”

În scurt timp, tot acest proces va avea loc instant prin introducerea tehnologiei mobile.

Schițele de spațiu sunt toate create acum prin Web Central; standardele CAD au fost adaptate pentru toate construcțiile noi; iar inventarul pentru materialele periculoase pentru toate clădirile identificate cu azbest, plumb, BPC și alte materiale a fost, de asemenea, completat și implementat.

„Raportul privind utilizarea spațiului a fost un proces uriaș pe hârtie, dar acum este realizat online de către directorii școlii utilizând sondajele online distribuite prin Archibus.” Adaugă Hunt, care de asemenea a introdus soluții avansate cum ar fi etichetarea codurilor de bare pentru activele clădirilor.

no-repeat;center top;;

auto

10px

CONSILIUL TEHNOLOGIC CREȘTE VALOAREA DEPARTAMANETULUI IWMS

În 2011, a fost creat Consiliul Tehnologic pentru dezvoltarea unei hărți tehnologice care raționaliza peste 400 de sisteme IT diferite și soluții punctuale.

„Consiliul a fost oportunitatea de care am avut nevoie pentru a informa cadrele didactice cu privire la ce poate face pentru ei sistemul nostru de urgență IWMS” notează Hunt.

„Aplicațiile Archibus și Web Central au fost puse la dispoziția întregului sistem pentru a colecta informații despre inventarul de instrumente muzicale, și echipamente tehnologice educaționale pentru active precum instrumente de magazine sau alte programe profesionale. În plus, departamentul de IT ne-a rugat să-i ajutăm în împărțirea sistemelor și alocarea lor în funcție de planurile de lucru. Utilizând aplicația Archibus Service Desk, ne alăturăm unui mod consolidat de asistență care cuprinde toate facilitățile, administrative, IT și informații de ajutor pentru studenți.”

no-repeat;center top;;

auto

10px

INTERFEȚE: PUNÂND DIRECTORII ȘCOLII ÎN SCAUNE DE CONDUCERE

Interfața Archibus la cele 225 de școli CBE este utilizată pentru a colecta și a distribui informații esențiale despre utilizarea și întreținerea facilităților, precum și pentru a furniza cu ușurință rapoarte complete. Această comunicare simplificată ajută la furnizarea serviciilor și creșterea valorii departamentului IWMS ca jucător proactiv în abordarea nevoilor utilizatorilor.

Departamentul IWMS a înlocuit de asemenea sistemele învechite de monitorizare a energiei cu soluția Archibus Energy Management și au integrat sistemul de rezervare a echipamentelor cu sistemul IT central al orașului Calgary. Acum departamentele de parcuri și agrement pot rezerva, de exemplu, direct sălile de clasă pentru a fi utilizate de grupurile comunitare. Informațiile despre școli din Archibus sunt de asemenea accesibile de către primii respondenți din Calgary, care pot identifica materialele periculoase, schițele construcției și orice alte informații care ar pute combate mai bine amenințările privind siguranța elevilor.

În viitor, a adăugat Hunt, ne așteptăm la o integrare mai mare cu alte sisteme organizaționale, cum ar fi PeopleSoft® și alte sisteme de afaceri CBE de bază. Cu fiecare plan strategic pe 5 ani vom analiza unde suntem și vom decide unde mergem cu investițiile noastre în tehnologie. Ne așteptăm ca Archibus să aibă în continuare un rol important.

no-repeat;center top;;

auto

10px

12

default

wide

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
ÎNCEPE CU ARCHIBUS
EȘTI INTERESAT SĂ VEZI O PREZENTARE LIVE A FUNCȚIONALITĂȚILOR ARCHIBUS?
OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT
OBȚINE UN DEMO
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap