PROFIL

CLIENT:

Nanyang Technological University

LOCAȚIE

Singapore

PARTENER:

ARCHIBUS Solution Center – Singapore

PORTOFOLIU:

hotel
16

Clădiri

global-navigation
200

Hectare

angajati
33000

Studenți

Universitatea Tehnologică Nanyang din Singapore (NTU) este încă un exemplu bun al excelenței în domeniul educației, precum și în comerț.

Universitatea s-a situat pe locul 1 la categoria cele mai bune universități din lume și pe locul 13 la nivel mondial în clasamentul QS World University 2015.

De menționat, că înrolarea a 33.000 de studenți și extinderea campusului s-au datorat doar reputației obținute. NTU cuprinde în prezent un campus cu o curte de 200 de hectare și case care reprezintă cea mai mare infrastructură de reședință în campus.

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:


  • Eliminarea proceselor manuale de gestionare a facilităților
  • Creșterea eficienței pentru procesarea rapoartelor și inventarierea spațiilor
  • Urmărirea și monitorizarea procesului de închiriere a spațiilor intern sau extern
  • Asigurarea unei utilizări eficiente a spațiului și reducerea utilizării hârtiei.

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


  • Mai multe procese automatizate pentru gestionarea facilităților
  • Managamentul activelor și a spațiilor a fost de asemenea optimizat prin automatizarea analizei proprietăților în timp real

Portofoliul extins de terenuri, 16 săli de reședință și numeroase clădiri academice au crescut nevoia introducerii unei soluții BIM de gestionare a portofoliului NTU. Un efort considerabil a presupus crearea modelelor BIM integrate cu datele Archibus de gestionare a facilităților, pentru a genera vizualizări atât în 2D cât și în 3D ale proprietăților sale și o gestionare mai precisă și eficientă a spațiului.

„Toți au îndrăgit folosirea modelelor BIM. A fost o implementare rapidă pe care am finalizat-o în 4 luni cu ajutorul a două echipe care au fost necesare pentru corectarea și testarea datelor, pe lângă munca de integrare și training.”

Japri Maming, CEO, ARCHIBUS Solution Center - Singapore

PRIMA UNIVERSITATE CARE INTRODUCE BIM ÎN SINGAPORE

NTU a fost prima universitate din Singapore care a adoptat tehnologia BIM pentru gestionarea operațiunilor de mentenanță ca și răspuns la apelul Autoritățior pentru construcții de clădiri (BCA) din Singapore de a utiliza BIM pentru managementul clădirii.

În 2013, companiaArchibus a fost aleasă pentru a ajuta la integrarea modelelor BIM datorită experienței obținute în gestionarea informațiilor pentru organizațiile mari. Modulul BIM pentru planificarea spațiului a fost implementat încă din prima fază a proiectului, pentru atingerea obiectivelor și pentru o organizare mai eficientă a spațiului.

Acestea au presupus de asemenea eliminarea proceselor manuale de gestionare a facilităților, generând rapoarte mai eficiente și a îmbunătățit procesele de închiriere a spațiului.


Finalizarea acestor sarcini a presupus un proces complex de importare a formularelor de jurnal, foilor de calcul Excel și desenelor CAD în modelele sale BIM.

Informațiile rezultate au fost apoi integrate cu soluțiile Archibus. Acest sistem rezultat, implementat în aproximativ 4 luni, le-a permis utilizatorilor să acceseze atât vizualizări în 2D cât și 3D asupra configurațiilor camerei sau etajului universității și să aibă o imagine a întregii clădiri exterioare.

Toate aceste informații, la rândul lor, vor fi în cele din urmă integrate cu procesele de închiriere, întreținere, cu active și alte informații necesare universității pentru contabilitate și raportare.

IMPLEMENTAREA ACCELERATĂ ... ȘI ACCEPTAREA

„Toată lumea a îndrăgit modelele BIM”, precizează Japri Maming, CEO, ARCHIBUS Solution Center-Singapore. „A fost o implementare rapidă pe care am finalizat-o în 4 luni cu ajutorul a două echipe care au fost necesare pentru corectarea și testarea datelor, pe lângă munca de integrare și training.”

NTU a folosit Archibus intr-un mod diferit, dar în același timp a dezvoltat mai multe interfețe personalizate.

„Platforma intuitivă și ușor de utilizat a fost un criteriu important în aprecierea utilizatorilor.” spune CEO Maming. „Implementarea acestei soluții a crescut satisfacția și productivitatea angajaților astfel încât universitatea extinde acum modelul BIM pentru a integra și managementul activelor și managementul mentenanței în viitorul apropiat."


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap