PROFIL

CLIENT:

UCHealth

LOCAȚIE

Colorado

PARTENER:

Archibus Inc

PORTOFOLIU:

hotel
12

Clădiri

Michael DuLaney, Manager BIM UCHealth, discută despre modul în care folosește soluțiile Archibus pentru Inventarierea și Performanța Spațiului, și Extensia Smart Client pentru AutoCAD& Revit pentru a centraliza și gestiona datele activităților de mentenanță pentru un sistem de asistență medicală din cele 12 spitale.

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:


 • Numărul limitat de resurse umane
 • Nevoia unei soluții îmbunătățite pentru raportările din centrele medicale
 • Găsirea unei soluții pentru gestionarea echipamentelor medicale
 • Centralizarea informațiilor despre angajați într-o singură platformă astfel încât să se poată atribui un spațiu de lucru pentru fiecare.
 • Toate livrabilele sunt în Revit în timp ce documentele pentru clădiri sunt în CAD

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


 • Generarea de rapoarte detaliate
 • Date centralizate într-o singură platformă
 • Posibilitatea de a localiza angajații
 • Posibilitatea de a identifica birourile disponibile
 • Posibilitatea de a marca spațiile de lucru împărțite pe categorii: departamente, tipul de spațiu , disponibilitate
 • Generarea de rapoarte automatizate

Timpul de gestionare și administrare a datelor s-a redus considerabil astfel încăt o singură persoană poate livra informații detaliate în cel mai scurt timp , iar sistemul de raportare a devenit mult mai eficient.

În 2015 în portofoliu existau 5 clădiri, iar informațiile despre acestea erau păstrate pe diferite servere, ceea ce îngreuna procesul de gestionare. Mai tărziu numărul clădirilor gestionate a ajuns la 12 spitale și zeci de camere de urgență disponibile în Revit. Toate aceste informații au fost ulterior importate în Archibus împreună cu detaliile pentru cele 2 clădiri de birouri. Volumul mare de date și dinamica schimbării informațiilor a fost posibilă de gestionat doar cu un sistem centralizat de informații, iar Archibus a acoperit toate nevoile.

"Toate informațiile din Revit au fost rapid integrate cu Archibus. În momentul de față orice informație despre clădiri este ușor accesibilă într-un singur loc. În plus problema personalului limitat a fost acoperită, munca manuală fiind înlocuită. A crescut, de asemenea, și eficiența personalului existent, astfel eliminând nevoia unui număr mai mare de angajați."


Michael DuLaney, BIM Manager UCHealth

Gestionarea informațiilor pe perioada pandemiei

În perioada de lock-down generată de Covid-19 soluțiile implementate au permis gestionarea facilă a informațiilor, centralizarea detaliilor despre pacienți și disponibilitatea camerelor din fiecare clădire.
Michael DuLaney povestește cum acest sistem de date centralizat poate eficientiza munca.

"Crearea raportului în Revit ar fi durat 30 min pentru fiecare clădire, iar în Autocad - probabil câteva ore. Cu Archibus totul a fost posibil în 5 minute, a fost nevoie doar de o filtrare a informațiilor pentru acele clădiri".

Te invităm să urmărești mai jos studiul de caz integral


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap