PROFIL

CLIENT:

Calgary Board of Education

LOCAȚIE

Calgary, Alberta, Canada

PARTENER:

Horizant

PORTOFOLIU:

hotel
225

Școli gestionate

global-navigation
1.5

Mil. metri pătrați

angajati
107000

Sutenți

Evaluat ca fiind al cincilea cel mai longiviv oraș din lume de către consiliul de experți Economist Intelligence Unit, orașul Calgary, situat în provincia Alberta din Canada, are multe facilități ce îl recomandă.

Stabilitatea politică, calitatea serviciilor medicale, rata scăzută a criminalității, sistemul de transport bine pus la punct și scena culturală și de artă, numită Capitala Culturii din Canada în 2012, au sporit clasamentul la nivel global.

Contribuția pe care o are sistemul școlar public al orașului, de asemenea contribuie la calitatea vieții din Calgary.

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:


  • Crearea unui sistem strategic la nivel de locații pentru optimizarea proceselor organizaționale și a schimbului de date care să acopere nevoile managerilor de mentenanță.

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


  • O alocare și finalizare mai rapidă a ordinelor de lucru; date mai corecte.
  • Automatizarea colectării de date și rapoarte.
  • Integrare mai complexă cu alte sisteme CBE și departamente din orașul Calgary.

CUM CONSILIUL DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN CALGARY AU PUS BAZELE DEZVOLTĂRII INVESTIND ÎN DATE, RAPOARTE ȘI FLUXURI DE MUNCĂ

Consiliul de învățământ din Calgary (CBE) alocă un buget anual de $1 miliard pentru gestionarea a 225 de școli, incluzând un total de ~ 1,4 mil de m² și deservind peste 107.000 de studenți. Cu siguranță, optimizarea facilităților reprezintă o adevărată provocare.

„Serviciile de tip facility au un impact direct asupra abilității cadrelor didactice în livrarea efectivă a unei educații calitative.” a spus Murray Hunt, Managerul Sistemelor Integrate de Workplace Management CBE.

„Evaluăm mereu practicile noastre de business și mediu.”

Din 2006, CBE a folosit Archibus pentru a construi un sistem integrat de date și scalabil pentru a eficientiza procesele și a crește calitatea serviciilor oferite.

„Am avut situații când procesul unui ordin de lucru putea să dureze de la trei la trei săptămâni jumătate, de la cererea inițială la alocarea persoanei potrivite. Acum acest proces durează trei zile.”

Murray Hunt – Manager Sisteme Integrate de Workplace Management, Consiliul de învățământ din Calgary

SISTEM CONSOLIDAT, PROCESE EFICIENTIZATE

Acolo unde este posibil dorim să consolidăm toate bazele de date și aplicațiile noastre și să le transpunem într-un sistem strategic care să crească eficiența prin automatizare. Archibus este pentru noi baza acestei tehnologii, a afirmat Hunt.

„Am avut situații când procesul unui ordin de lucru putea să dureze de la trei la trei săptămâni jumătate, de la cererea inițială la alocarea persoanei potrivite. Acum acest proces durează trei zile.”

În scurt timp, tot acest proces va avea loc instant prin introducerea tehnologiei mobile.

Schițele de spațiu sunt toate create acum prin Web Central; standardele CAD au fost adaptate pentru toate construcțiile noi; iar inventarul pentru materialele periculoase pentru toate clădirile identificate cu azbest, plumb, BPC și alte materiale a fost, de asemenea, completat și implementat.

„Raportul privind utilizarea spațiului a fost un proces uriaș pe hârtie, dar acum este realizat online de către directorii școlii utilizând sondajele online distribuite prin Archibus.” Adaugă Hunt, care de asemenea a introdus soluții avansate cum ar fi etichetarea codurilor de bare pentru activele clădirilor.

CONSILIUL TEHNOLOGIC CREȘTE VALOAREA DEPARTAMANETULUI IWMS

În 2011, a fost creat Consiliul Tehnologic pentru dezvoltarea unei hărți tehnologice care raționaliza peste 400 de sisteme IT diferite și soluții punctuale.

„Consiliul a fost oportunitatea de care am avut nevoie pentru a informa cadrele didactice cu privire la ce poate face pentru ei sistemul nostru de urgență IWMS” notează Hunt.

„Aplicațiile Archibus și Web Central au fost puse la dispoziția întregului sistem pentru a colecta informații despre inventarul de instrumente muzicale, și echipamente tehnologice educaționale pentru active precum instrumente de magazine sau alte programe profesionale. În plus, departamentul de IT ne-a rugat să-i ajutăm în împărțirea sistemelor și alocarea lor în funcție de planurile de lucru. Utilizând aplicația Archibus Service Desk, ne alăturăm unui mod consolidat de asistență care cuprinde toate facilitățile, administrative, IT și informații de ajutor pentru studenți.”

INTERFEȚE: PUNÂND DIRECTORII ȘCOLII ÎN SCAUNE DE CONDUCERE

Interfața Archibus la cele 225 de școli CBE este utilizată pentru a colecta și a distribui informații esențiale despre utilizarea și întreținerea facilităților, precum și pentru a furniza cu ușurință rapoarte complete. Această comunicare simplificată ajută la furnizarea serviciilor și creșterea valorii departamentului IWMS ca jucător proactiv în abordarea nevoilor utilizatorilor.

Departamentul IWMS a înlocuit de asemenea sistemele învechite de monitorizare a energiei cu soluția Archibus Energy Management și au integrat sistemul de rezervare a echipamentelor cu sistemul IT central al orașului Calgary. Acum departamentele de parcuri și agrement pot rezerva, de exemplu, direct sălile de clasă pentru a fi utilizate de grupurile comunitare. Informațiile despre școli din Archibus sunt de asemenea accesibile de către primii respondenți din Calgary, care pot identifica materialele periculoase, schițele construcției și orice alte informații care ar pute combate mai bine amenințările privind siguranța elevilor.

În viitor, a adăugat Hunt, ne așteptăm la o integrare mai mare cu alte sisteme organizaționale, cum ar fi PeopleSoft® și alte sisteme de afaceri CBE de bază. Cu fiecare plan strategic pe 5 ani vom analiza unde suntem și vom decide unde mergem cu investițiile noastre în tehnologie. Ne așteptăm ca Archibus să aibă în continuare un rol important.


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
ÎNCEPE CU ARCHIBUS
EȘTI INTERESAT SĂ VEZI O PREZENTARE LIVE A FUNCȚIONALITĂȚILOR ARCHIBUS?
OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT
OBȚINE UN DEMO
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap