PROFIL

CLIENT:

Mount Royal University

LOCAȚIE

Canada

PARTENER:

Archibus Inc

PORTOFOLIU:

hotel
42

Clădiri

global-navigation
3

Mil metri pătrați

angajati
14000

Studenți

Universitatea Mount Royal este una dintre destinațiile de top din Canada pentru studii universitare. Universitatea este structurată în clase mici adaptate pentru nevoile studenților formând o comunitate renumită pentru rezultatele academice cu accent pe predare și învățare. Fondată în 1910, Universitatea rămâne dedicată succesului studenților săi. Astăzi, aproape 15.000 de studenți pot alege din 12 diplome de licență și 35 de studii superioare. Peste 100.000 de absolvenți ai Universității Mount Royal contribuie la bunăstarea comunităților din întreaga lume.

MOTIVUL IMPLEMENTĂRII:


  • Eliminarea dificultăților în gestionarea numărului mare de date despre clădiri și facilități
  • Nevoia unei soluții automatizate pentru gestionarea programelor de mentenanță preventive
  • Baza de date existentă prea fragilâ
  • Automatizarea gestionării cererilor de mentenanță

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


  • Un sistem centralizat și simplificat cu notificări când o cerere este încheiată
  • Tipul de fișare permite persoanelor din același departament să vadă cererile create, evitând astfel suprapunerile
  • Raportări rapide privind întreținerea preventivă, date și evoluții
  • Module adaptate în funcție de date
  • Datele stocate permit acum bugetarea corectă și luarea deciziilor
  • Modulul "Space Console" a îmbunătățit procesul de mentenanță a spațiului

Timpul de gestionare și administrare a datelor s-a redus considerabil astfel încăt o singură persoană poate livra informații detaliate în cel mai scurt timp , iar sistemul de raportare a devenit mult mai eficient.

În 2015 în portofoliu existau 5 clădiri, iar informațiile despre acestea erau păstrate pe diferite servere, ceea ce îngreuna procesul de gestionare. Mai tărziu numărul clădirilor gestionate a ajuns la 12 spitale și zeci de camere de urgență disponibile în Revit. Toate aceste informații au fost ulterior importate în Archibus împreună cu detaliile pentru cele 2 clădiri de birouri. Volumul mare de date și dinamica schimbării informațiilor a fost posibilă de gestionat doar cu un sistem centralizat de informații, iar Archibus a acoperit toate nevoile.

"Sistemul vechi permitea doar unui număr mic de oameni să importe date. Am căutat să oferim un sistem centralizat pentru clienți și un mijloc pentru echipa noastră să integreze cererile de întreținere preventivă. Archibus ne-a permis asta, și chiar mai mult."


Jason Philipchuk, Archibus Technology Support Analyst, Facilities Management

În 2012, Philipchuk a spus că au existat 3.000 de cereri. Astăzi, acest număr este de peste 14.000 de cereri pe an și crește.

Această automatizare a fost esențială pentru timpul de răspuns al echipei de gestionare a facilităților.

Mount Royal, ca și alte instituții de învățământ, trebuiau să raporteze cheltuielile bugetare. Înainte de Archibus, Philipchuk putea exporta rapoarte despre spații fizice, dar nu putea încărca desene AutoCAD și alte modificări din noile proiecte de campus.

"Generarea corectă și rapidă a rapoartelor era o adevărată provocare înainte”, a spus el. „Cu Archibus, ne-am îmbunătățit sistemul de inventariere a echipamentelor pentru a ne asigura că activele care necesită întreținere preventivă au fost programate și li s-a alocat un număr de urmărire a întregului ciclu de viață. În acest mod echipa de mentenanță poate fi păstrată pe teren și nu la birou, lucrând la rapoarte."

MRU a implementat soluțiile Archibus V24.1 vara trecută, care a inclus și noul modul: Sănătatea și Siguranța mediului de Lucru care din pacate nu a apucat să fie folosită ,din cauza pandemiei.
"Așteptăm sa putem face mai multe teste și să înregistrăm primele rezultate. "


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap