PROFIL

CLIENT:

Hamilton County

LOCAȚIE

Ohio

PARTENER:

Archibus Inc

PORTOFOLIU:

hotel
3000

Proprietăți

global-navigation
3.5

Mil metri pătrați

angajati
1200

Cereri Săptămânale

Comitatul Hamilton, Ohio - care include și orașul Cincinnati, precum și alte 37 de municipalități - este unul dintre guvernele județene mai progresiste din Statele Unite în ceea ce privește utilizarea tehnologiei pentru a face față unei game de provocări. Aceste provocări variază de la neexcepțional (creșterea bugetelor încordate) la neprevăzut, dar inevitabil (răspuns la situații de urgență de sănătate și siguranță).

Departamentul Facilităților Județene, condus de Directorul Facilităților Județene, Ralph Linne, este responsabil pentru aproximativ 275 de clădiri, inclusiv multe zone cu trafic intens, precum tribunalul județean (un câștigător regional BOMA al clădirii guvernamentale a anului) din centrul orașului Cincinnati.

„A fost o provocare să convingem Consiliul comisarilor județeni să aloce bani pe un sistem de gestionare a imobilelor, infrastructurii și facilităților mai complex, care să ne ajute să ne susținem misiunea”, spune Linne, care folosea deja Archibus Space Management atunci când a luat decizia de a adăuga aplicații suplimentare. „Archibus a oferit cea mai mare flexibilitate pentru nevoile noastre, personalizare ușoară și a lucrat cu desenele noastre CAD existente.” Județul este acum capabil să prognozeze nevoile de spațiu, să identifice cu ușurință posturile vacante și să stabilească standarde de proiectare a clădirilor. Folosind diversele aplicații Archibus, le putem arăta aleșilor noștri unde lucrează oamenii, bugetul pentru energie / instalații sanitare / curățenie și să executăm planificaea stategică a spațiului."

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


  • Informații precise privind spațiul și alocarea
  • Metoda consecventă (BOMA) de calcul alocărilor de spațiu
  • Capacitatea de a planifica / prognoza nevoile de spațiu
  • Acces pe web pentru utilizatorii aprobați
  • Economii administrative / traininguri de formare

„Archibus economisește bani pentru noi în multe feluri, urmărind mai detaliat activele noastre, precum și starea și costurile acestora, identificând surplusul de spațiu, optimizând gestionarea flotei noastre de vehicule și ajutând siguranța și continuitatea activității, răspunzând mai eficient la situații de urgență. "


Ralph Linne - Director de Facilități, comitatul Hamilton

GESTIONAREA SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ ȘI SIGURANȚA MEDIULUI

Ca parte a comitetului județean de gestionare a riscurilor, instalațiile județene utilizează de asemenea aplicația Archibus pentru pregătirea în cazul situațiilor de urgență pentru a documenta procedurile de siguranță împotriva incendiilor și a siguranței angajaților pe planurile pe etaj AutoCAD existente.

Traseele de ieșire, zonele sigure și locația echipamentelor de urgență pot fi identificate și actualizate instantaneu de fiecare dată când se schimbă o cameră pentru a se asigura că aceste informații critice sunt actualizate. Iar desenele sunt accesibile persoanelor responabile.

„Cu informațiile de contact de la toate agențiile acum consolidate într-o singură locație, va fi mai ușor să localizați personalul în caz de urgență”, spune Linne. „De asemenea, vom folosi această aplicație ca listă de contacte pentru a anunța șefii de departamente și responsabilii cu privire la închiderea clădirilor. Vom putea accesa aceste informații pe web pentru a efectua apelurile necesare."

ATINGEREA OBIECTIVELOR DE SIGURANȚĂ

Capabilitatea de răspuns la situațiile de urgență a fost completată cu mai multe aplicații Archibus pentru Sănătatea și Siguranța pentru urmărirea gestionării deșeurilor periculoase și a azbestului. Județul a implementat, de asemenea, aplicația Archibus pentru urmărirea pregătirii angajaților și certificării în aceste domenii.


Maximizarea rezultatelor operaționale în întreaga organizație și integrarea unui sistem ușor de folosit de către angajați a permis gestionarea portofoliului cu peste 3.000 de proprietăți.

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
ÎNCEPE CU ARCHIBUS
EȘTI INTERESAT SĂ VEZI O PREZENTARE LIVE A FUNCȚIONALITĂȚILOR ARCHIBUS?
OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT
OBȚINE UN DEMO
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap