PROFIL

CLIENT:

National Oceanic and Atmospheric Administration

LOCAȚIE

America

PARTENER:

Archibus Inc

PORTOFOLIU:

hotel
17

Proprietăți

global-navigation
2

Mil metri pătrați

angajati
5000

Ocupanți

Administrației Naționale Oceanice și Atmosferice (NOAA) îsi are rădăcinile în 1807, când a fost înființată prima agenție științifică a guvernului SUA, Survey of the Coast. De atunci, NOAA a evoluat pentru a satisface nevoile unei țări în schimbare. Păstrează o prezență în fiecare stat și a apărut ca un lider internațional în probleme științifice și de mediu.

De la prognozele meteo zilnice, avertizări de furtuni severe și monitorizarea climei până la gestionarea pescuitului, restaurarea coastelor și sprijinul comerțului marin, produsele și serviciile NOAA susțin vitalitatea economică a națiunii, afectând mai mult de o treime din produsul intern brut al Americii. Cercetările de vârf ale NOAA și instrumentele de înaltă tehnologie oferă managerilor de urgență, planificatorilor și altor factori de decizie informații fiabile atunci când este necesar.

Nevoia unei soluții avansate pentru gestionarea facilităților NOAA a angajat managerii de facilități într-o implementare multianuală a soluției Archibus pentru a îmbunătăți gestionarea activelor imobiliare extinse ale agenției.

Această implementare, care include o varietate de aplicații web și aplicații mobile Archibus, a fost concepută pentru a înlocui mai multe aplicații vechi cu un singur sistem de gestionare a activelor întreprinderii. Noul sistem răspunde nevoilor celor trei centre regionale NOAA din Silver Spring, Maryland; Seattle, Washington; și Honolulu, Hawaii. Facilitățile acestor centre centralizează 17 clădiri, cuprinzând 2,25 milioane de metri pătrați de spațiu, 5.000 de ocupanți și peste 100.000 de active de mobilier de sistem.

„Prin această implementare ne-am atins obiectivul de a avea rapoarte centralizate la nivel de sistem pentru a gestiona mai bine facilitățile noastre mari, distribuite geografic, utilizând raportarea consistentă a Profilului imobiliar federal (FRPP) în conformitate cu Ordinul executiv 13327 ... și obligația noastră față de contribuabili, desigur."

Gina Ziegenbein - Property Management Officer, NOAA

Obiective: Standarde de coerență spațială, acces la statistici de utilizare, consolidare a sistemului

„Nici standardele de spațiu, nici cele de active nu erau coerente”, își amintește Gina Ziegenbein, responsabilul cu administrarea proprietății NOAA. „Planurile CAD nu au fost menținute în toate cele trei regiuni, iar conducerea nu a putut analiza inventarul sau planifica viitorul. De asemenea, nu am putut raporta date despre ocupanță/ birouri vacante în scopul planificării. În plus, au existat mai multe platforme vechi CMMS de la centrele regionale NOAA și o soluție care a împiedicat agenția să aibă în timp util și consecvent flux de lucru, flux de date și capacități de raportare."

NOAA a implementat mai întâi aplicații de gestionare a spațiului, gestionarea operațiunilor de mentenanță, telecomunicații și gestionarea cablurilor și administrarea costurilor pentru a crea o soluție comercială off-the-shelf (COTS). Un astfel de sistem ar asigura coerența și flexibilitatea necesare pentru a defini spațiul și standardele de date, pentru a stabili fluxuri de muncă standardizate, pentru a furniza rapoarte precise și pentru a susține cele mai bune practici.

„Am transferat datele despre active de pe două platforme CMMS vechi într-un singur sistem Archibus bazat pe Web, apoi am etichetat și legat 3.000 de echipamente și active de telecomunicații la procedurile și programele de întreținere preventivă”, relatează Ziegenbein. „Pentru a susține procesele de întreținere îmbunătățite, am creat și trei birouri de asistență regionale pentru a gestiona operațiunile zilnice și solicitările lunare de întreținere care au valorificat capacitățile tehnologiei mobile Archibus."

BENEFICIILE OBȚINUTE ÎN URMA IMPLEMENTĂRII SOLUȚIILOR ARCHIBUS:


Sistemele fragmentate, datele inexacte, capacitățile de raportare ineficiente au fost probleme din trecut. Utilizarea aplicațiilor Archibus a permis NOAA să realizeze standarde de spațiu și active consistente, raportări centralizate la nivel de sistem și o mai mare conformitate cu Ordinul executiv 13327.

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
ÎNCEPE CU ARCHIBUS
EȘTI INTERESAT SĂ VEZI O PREZENTARE LIVE A FUNCȚIONALITĂȚILOR ARCHIBUS?
OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT
OBȚINE UN DEMO
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap