Soluțiile software pentru rezervarea spațiilor de lucru sunt la mare căutare, mai ales pentru companiile cu un număr mare de angajați unde procesul manual de atribuire a locurilor de muncă pe perioade scurte de timp și urmând diferite reguli de alocare este ineficient și cu un consum mare de resurse.

În perioada actuală, cu o dinamică diferită a fluxului de personal și a programului de muncă , tot mai multe companii își arată interesul pentru soluțiile care ar putea automatiza alocarea spațiului de lucru și ar economisi resurse importante.
Archibus oferă un ghid complet care explică în detalii procesul de automatizare a întregului proces de gestionare a spațiilor de muncă și mai exact:


  • Ce este o soluție pentru rezervarea spațiilor flexibile/partajate?
  • Flexidesk versus birou fix?
  • Care sunt beneficiile folosirii unui sistem de rezervări și alocare?
  • Automatizarea procesului de rezervări, ce înseamnă mai exact?
  • Cum poți profita la maxim de un sistem de management al spațiilor flexibile?
  • Cum spațiile flexibile vor deveni parte a sistemului de management al spațiilor de lucru în viitor?
  • Cum răspunde o soluție software de alocare a birourilor condițiilor diverse impuse de legislație ? (ex. adaptarea la distanțarea socială impusă de Covid 19)

Automatizează procesul de rezervare a unui spațiu de lucru

Rezervă un birou pas cu pas folosind soluția Archibus

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap