Soluții software complexe adaptate activităților din domeniul sănătății

Archibus, un produs SpaceIQ, înțelege nevoia organizațiilor de sănătate și asistență medicală de a urmări, gestiona și raporta anumite nevoi specifice, cum ar fi tipurile de ocupare, siguranța vieții, gradul de ocupare în cameră etc. ca parte a respectării reglementărilor.
Archibus Healthcare este o variantă îmbunătățită a soluțiilor folosite deja în alte domenii și adaptate la sistemul de sănătate. Soluții cum ar fi cele de gestionare a spațiului de muncă, cu funcții critice concepute special pentru spitale, clinici și centre ambulatorii, care contribuie la crearea unui mediu sigur.

Funcționalități:

  • Activele sunt accesibile și locația îndeplinește cerințele organizaționale și reglementările impuse
  • Spațiile sunt conforme și deficiențele sunt rezolvate, prin crearea unui mediu mai productiv pentru personalul spitalului și menținând pacienții cât mai în siguranță.
  • Caracteristicile din ciclu de viață a unei clădiri (LSBF), cum ar fi barierele împotriva incendiului, ieșirile de evacuare și activele critice sunt ușor de urmărit și gestionat
  • Operațiunile sunt optimizate, iar părțile interesate au acces la rapoarte, ceea ce este cel mai important pentru ei
  • Informațiile despre clădire, etaj și camere, cum ar fi tipurile de ocupare, siguranța vieții, gradul de ocupare al camerei etc., sunt personalizate pentru a satisface nevoile utilizatorilor
Testează soluția, solicită un Demo.
DESCOPERĂ MAI MULTE DETALII DESPRE SOLUȚIILE DISPONIBILE PENTRU ACEASTĂ INDUSTRIE


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap