Localizează anagajați, spații, echipamente și multe altele într-un singur sistem utilizând filtre avansate. Cu Archibus Workplace poți conecta personalul la spațiile de întâlnire și de lucru efectuând rezervări prin telefon, tabletă sau cod QR. Vizualizând fotografii și detalii pentru a vedea dacă spațiile corespund nevoilor tale, vei putea evita eventuale conflicte și vei permite personalului să urmărească toate rezervările pe o pagină de pornire personală.

Permite personalului să deschidă și să urmăreasca solicitările de servicii, de la mentenanță la mutări personale, incluzâd fotografii, descrieri și detalii despre locație pentru a îmbunătăți rezultatele și, în final, pentru a îmbunătăți siguranța și bunăstarea tuturor celor de la locul de muncă.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația crește productivitatea echipelor prin reducerea timpului alocat taskurilor operaționale și automatizarea proceselor de muncă. Folosind Archibus Workplace managerii maximizează folosirea spațiului și optimizează cheltuielile asociate cu acesta.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Conectează oamenii cu resursele necesare.
  • Facilitează colaborarea între angajați.
  • Alocă spațiu necesar angajaților cu program flexibil. Permite angajaților să-și selecteze spațiul dorit în funcție de nevoi.
  • Oferă posibilitatea angajaților să creeze și să urmăreasca statusul pentru cererile de servicii și mutări create. Include poze, descrieri, detalii despe locație pentru a acoperi nevoile angajaților.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap