Web Central

Beneficii

  1. Ofera acces rapid la informatiile privind facilitatile si infrastructura, printr-un browser Web
  2. Imbunatateste amploarea si accesul la cunostinte prin transmiterea informatiilor in intreaga organizatie
  3. Promoveaza comunicarea si colaborarea adecvata printr-un sistem de securitate structurat in functie de utilizatori
  4. Imbunatateste productivitatea si calitatea deciziilor luate intr-un mediu cu metode proprii de lucru, eficient din punct de vedere al costurilor

Utilizatorii pot accesa tabele de bord inteligente, personalizate pentru a parcurge informatiile critice si cel putin 10 000 de rapoarte"out-of-the-box"

Valorificati puterea internetului facand schimb de informatii si distribuind procesele de munca in intreaga organizatie. Web Central centralizeaza gestionarea proceselor si drepturilor utilizatorilor prin crearea unor interfete simplificate, personalizate pentru fiecare amplasament si utilizator. Drept rezultat, managerii de facilitati si infrastructura pot coordona cu usurinta toate nivelurile intreprinderii, de la cel operational la cel de conducere. Organizatia dvs. trebuie sa-si stimuleze asociatii sa lucreze eficient si în colaborare, fara a fi constransi de fusuri orare sau distanta? Profitati de ARCHIBUS utilizand un simplu browser Web la ARCHIBUS Web Central. Web Central este proiectat pentru a ajuta organizatiile sa-si mentina rentabilitatea si sa distribuie informatii precise despre facilitati si administrarea infrastructurii in intreaga intreprindere. O suita de activitati flexibile permite organizatiilor sa asigure cu usurinta accesul utilizatorilor finali, pe baza nevoilor lor specifice si fluxului de lucru. Sistemul de securitate structurat in functie de utilizatori, pastreaza in siguranta datele acestora compartimentate, in timp ce rapoarte consolidate si tabele de bord personalizate permit utilizatorilor autorizati sa reduca greselile, sa monitorizeze evolutia si sa gestioneze rezultatele.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top