O alocare corectă a bugetului de investiții reduce riscul realizării proiectelor inutile sau cu un consum de resurse insuficient. Accesul la aceste informații se poate realiza și previziona cu ajutorul soluției software Archibus de Stabilire a Bugetului de Investiții (Capital Budgeting).

Aplicația pune la dispoziție o metodă de urmărire a ciclului bugetului de investiții de la cerere și evaluare până la aprobare și finanțare.

Toate informațiile fiind stocate într-o singură bază de date care permite utilizatorilor să creeze planificări generale, proiecte de extindere, modernizări și consolidări într-o manieră organizată și rentabilă.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă Archibus și află cum poți utiliza o bază de date centralizată pentru a conecta toată echipa implicată în procesul de management al bugetului de capital.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Centralizează întreaga activitate de planificare a investițiilor într-un format uniform, pentru prioritizarea programelor și proiectelor, coordonarea activităților și a resurselor bugetare.
  • Facilitează și optimizează gestionarea capitalului de investiții la nivelul departamentelor și a locațiilor multiple.
  • Permite simularea multiplelor scenarii fără a întrerupe activitățile și fără a depăși costurile.
  • Integrează funcțiile de evaluare a situației, stabilirea bugetului de investiții și management al proiectului pentru o alocare eficientă a bugetului și a resurselor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap