Gestionarea unui program complex pentru siguranța angajaților la locul de muncă și evitarea amenzilor pentru organizații poate depăși uneori resursele disponibile.

Soluţia software Archibus pentru Sănătatea și Siguranța Mediului ajută managerii să asocieze rapid incidentele produse cu locația, echipamentele și angajații implicați, precum și să coreleze datele despre cursurile angajaților și/ sau monitorizarea medicală cu incidentul în cauză.

Ca parte a programului de management pentru sănătatea și siguranța mediului, această aplicație constituie o unealtă vitală care te poate ajuta să documentezi dovezile de conformitate la cererile de reglementare ale standardelor interne sau externe.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi obţine scăderi semnificative ale costurilor de conformitate, cât și a amenzilor către organizație.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Pune la dispoziție toate datele necesare pentru a identifica, evalua și corecta riscurile legate de sănătatea și siguranța la locul de muncă.
  • Face posibilă reducerea numărului general de plângeri, compensări în urma accidentelor, și lipsa productivității cauzate de vătămări sau îmbolnăviri la locul de muncă.
  • Furnizează o metodă eficientă de urmărire și follow-up a incidentelor de sănătate și siguranță pentru a reduce la minimum riscul și răspunderea pentru organizație.
  • Reduce costul total al administrării unui program de sănătate complex.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap