Simplifică programarea și gestionarea utilizării spațiilor comune pentru a crește eficiența și a optimiza utilizarea atât de pe interfețe de tip desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Aplicația Archibus pentru Rezervarea de săli permite alocarea spațiului în funcție de nevoile angajaților. Aplicația pune la dispoziție toate detaliile necesare (disponibilitate, capacitate, dotări) simplificând astfel organizarea întâlnirilor și reducând timpul alocat organizării.

Integrată cu Microsoft Outlook® și Microsoft Exchange Server®, soluția software oferă utilizatorilor o experiență transparentă, simplificând aspectele legate de săli și coordonarea participanților.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația de rezervări se integrează direct cu aplicația din Archibus Web Central, ajutând utilizatorul să caute o sală de conferință disponibilă după locație, dată, timp, capacitate sau aranjare a spațiului, și să poată vedea detalii ale acestui spațiu, incluzând locația și planul de etaj.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Afișarea în timp real a disponibilității. Rezervarea se face imediat, iar participanții sunt notificați automat în legătură cu data și ora întâlnirii.
  • Integrarea cu diverse soluții de calendar, adăugarea automată a evenimentelor în calendar.
  • Interfață intuitivă, ușor de configurat și utilizat, accesibilă pe mobile sau/și desktop.
  • Crește productivitatea angajaților prin simplificarea cererilor de servicii de mentenață, rezervarea sălilor, spațiilor de “hoteling” și permite alocarea de persoane și spații în funcție de nevoi.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap