Aplicatia mobila pentru Raportarea incidentelor

Aplicatia mobila de Raportarea Incidentelor de la ARCHIBUS extinde pe teren capabilitatile oferite de aplicatia Web Central pentru Sanatatea si siguranta mediului. Ea furnizeaza o platforma de lucru flexibila, dar structurata, care vine in ajutorul managerilor in vederea urmaririi incidentelor, ca parte integranta dintr-o solutie de management al sanatatii si sigurantei mediului (HSSE).

Aplicatia reduce la maxim efortul de colectare a informatiilor in caz de accidente, permitand persoanei desemnate sa inregistreze datele din teren, in timp ce inspecteaza locatia sau vorbeste cu persoanele implicate. Colectarea datelor pe teren reduce riscul aparitiei erorilor, precum si timpul dintre colectarea si inregistrarea datelor.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap