connect@archibus.ro

Aplicatia mobila pentru Raportarea incidentelor

Aplicatia mobila de Raportarea Incidentelor de la ARCHIBUS extinde pe teren capabilitatile oferite de aplicatia Web Central pentru Sanatatea si siguranta mediului. Ea furnizeaza o platforma de lucru flexibila, dar structurata, care vine in ajutorul managerilor in vederea urmaririi incidentelor, ca parte integranta dintr-o solutie de management al sanatatii si sigurantei mediului (HSSE).

Aplicatia reduce la maxim efortul de colectare a informatiilor in caz de accidente, permitand persoanei desemnate sa inregistreze datele din teren, in timp ce inspecteaza locatia sau vorbeste cu persoanele implicate. Colectarea datelor pe teren reduce riscul aparitiei erorilor, precum si timpul dintre colectarea si inregistrarea datelor.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!