connect@archibus.ro

Rapoarte de management pe mobil


Aplicatia Rapoarte de management disponibile pe mobil de la ARCHIBUS furnizeaza intr-o viziune integrata informatii legate de facility management pentru a pune la dispozitia persoanelor decidente metricii necesari in luarea deciziilor inovative, care sa duca la reducerea riscurilor.

Aplicatia Rapoarte de management pe mobil de la ARCHIBUS ofera informatii de business cand si unde este necesar, incluzand analize ale evolutiilor, standardizarea si abilitatea de a realiza o analiza detaliata a datelor sursa.
De asemenea, varianta de Homepage pe roluri, precum si frameworkul pentru metrici de performanta pot fi configurate astfel incat sa raspunda nevoilor directorilor executivi si din Real Estate, precum si cerintelor profesionistilor din Facility Management.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!