Rapoarte de management pe mobil


Aplicatia Rapoarte de management disponibile pe mobil de la ARCHIBUS furnizeaza intr-o viziune integrata informatii legate de facility management pentru a pune la dispozitia persoanelor decidente metricii necesari in luarea deciziilor inovative, care sa duca la reducerea riscurilor.

Aplicatia Rapoarte de management pe mobil de la ARCHIBUS ofera informatii de business cand si unde este necesar, incluzand analize ale evolutiilor, standardizarea si abilitatea de a realiza o analiza detaliata a datelor sursa.
De asemenea, varianta de Homepage pe roluri, precum si frameworkul pentru metrici de performanta pot fi configurate astfel incat sa raspunda nevoilor directorilor executivi si din Real Estate, precum si cerintelor profesionistilor din Facility Management.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap