Previzionarea corectă a portofoliului de clădiri și terenuri și a costurilor ocupării reprezintă o provocare permanentă în organizațiile dinamice. Motivele sunt multiple: fluctuația, dezvoltarea organică, fuziunile/preluările și alți factori care creează incertitudini și oportunități deopotrivă. Poate chiar și tu te-ai confruntat cu cel puțin una dintre aceste situații.

Aplicatia web ARCHIBUS de previzionare a portofoliului (Portfolio Forecasting) îți oferă informațiile necesare pentru evaluarea condițiilor de bază și previzionarea intuitivă a spațiului. Folosește scenarii alternative pe termen scurt, mediu și lung, astfel încât să ai o perspectivă de ansamblu asupra business-ului.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Aceste instrumente te vor ajuta în luarea hotărârilor de extinderea sau reducerea liniilor de afaceri, cât și alte activități care implică alocarea bugetelor companiei.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Aliniazează obiectele planului tău strategic de portofoliu multianual cu obiectivele generale ale planului de afaceri
  • Îți asigură previzionări uniforme privind spațiul și costurile pentru mai mulți ani, fără a fi necesară folosirea unui instrument CAD
  • Ai acces la informații structurate și sprijin decizional în vederea planificării spațiului la toate nivelurile din portofoliu, de la oraș, campus, la nivel de clădire și birou.
  • Reduce costurile administrative prin capacități de proiecție și alocare rapidă

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT  • Română
  • Engleză
Top