Previzionarea corectă a portofoliului de clădiri și terenuri și a costurilor ocupării reprezintă o provocare permanentă în organizațiile dinamice. Motivele sunt multiple: fluctuația, dezvoltarea organică, fuziunile/preluările și alți factori care creează incertitudini și oportunități deopotrivă. Poate chiar și tu te-ai confruntat cu cel puțin una dintre aceste situații.

Aplicatia web ARCHIBUS de previzionare a portofoliului (Portfolio Forecasting) îți oferă informațiile necesare pentru evaluarea condițiilor de bază și previzionarea intuitivă a spațiului. Folosește scenarii alternative pe termen scurt, mediu și lung, astfel încât să ai o perspectivă de ansamblu asupra business-ului.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Aceste instrumente te vor ajuta în luarea hotărârilor de extinderea sau reducerea liniilor de afaceri, cât și alte activități care implică alocarea bugetelor companiei.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Aliniazează obiectele planului tău strategic de portofoliu multianual cu obiectivele generale ale planului de afaceri.
  • Îți asigură previzionări uniforme privind spațiul și costurile pentru mai mulți ani, fără a fi necesară folosirea unui instrument CAD.
  • Ai acces la informații structurate și sprijin decizional în vederea planificării spațiului la toate nivelurile din portofoliu, de la oraș, campus, la nivel de clădire și birou.
  • Reduce costurile administrative prin capacități de proiecție și alocare rapidă

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap