connect@archibus.ro

Previzionarea portofoliului de cladiri si terenuri

Beneficii

  1. Asigura informatii structurate si sprijin decizional in vederea planificarii spatiului/planificarii generale
  2. Asigura previzionari uniforme privind spatiul/costurile pentru mai multi ani fara a fi necesara folosirea unui instrument CAD
  3. Reduce costurile administrative prin capacitati de proiectie si alocare rapida
  4. Proiecteaza costurile anuale pentru departamente/centrele de cost pe baza previzionarilor privind alocarea spatiului

Vizualizati cu usurinta date despre portofoliul dumneavoastra, precum si scenarii propuse cu ajutorul consolei de planificare a spatiului si portofoliului, accesand cu usurinta toate spatiile in proprietate sau inchiriate, detalii legate de acestea, planurile de etaj, numarul de angajati si costuri comparative. Puteti folosi tabul de evenimente pentru a vedea cum se schimba costurile cand achizitionati, alocati sau eliberati un spatiu.

Previzionarea corecta a nevoilor de spatiu si a costurilor ocuparii reprezinta o provocare permanenta in organizatiile dinamice unde fluctuatia, dezvoltarea organica, fuziunile/preluarile si alti factori creeaza incertitudini si oportunitati deopotriva. Aplicatia web ARCHIBUS de previzionare a portofoliului (Portfolio Forecasting) este o solutie interactiva care sustine previzionarea intuitiva a spatiului folosind scenarii alternative. De asemenea, ofera posibilitatea de a aloca locatiile corespunzatoare grupurilor din cadrul organizatiei si coreleaza costurile estimate ale ocuparii de grupurile care le suporta. Analitica si capacitatile „simulative” ale aplicatiei de previzionare a portofoliului (Portfolio Forecasting ) permite utilizatorilor sa analizeze istoricul alocarilor spatiului/costurilor si scenariile viitoare pe baza unor perioade de timp definite de catre utilizator.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!