În fiecare an, dezastre naturale cauzate de mâna omului provoacă organizațiilor dislocări și pierderi financiare importante. Soluţia software Archibus pentru Pregătirea pentru Situaţii de Urgenţă îți permite să faci scenarii pentru posibile situații de dezastru și să aplici din timp măsuri pentru evitarea acestora, iar în cazul unui dezastru real te ajută să-ți revii rapid.

Aplicația te ajută, de asemenea, să ai acces rapid la informații legate de facilități critice, infrastructură și ocupare, pentru a te asigura că procedurile de siguranță sunt urmate, proprietatea este protejată, iar întreruperile de la operațiunile uzuale sunt reduse la minimum.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum Archibus poate deveni un instrument principal pentru menținerea și furnizarea de informații exacte celor care au nevoie de ele în caz de dezastru.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Oferă o poziție proactivă de gestionare a operațiunilor de urgență care poate salva vieți, proteja proprietatea și reduce costurile de asigurare.
  • Asigură acces rapid la date exacte pentru a putea lua decizii critice de siguranță în timpul unui dezastru.
  • Organizează informația pentru implementarea planurilor de recuperare în caz de dezastru și reluarea rapidă a operațiunilor uzuale.
  • Asistă la accelerarea creanțelor de asigurare și negocierea unor condiții de acoperire mai avantajoase.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap