Portalul Servicii interne

Aplicatia mobila de la ARCHIBUS Portalul Servicii interne da posibilitatea organizatiilor sa beneficieze de puterea si valoarea informatiei in serviciile de Facility Management. Aplicatia imbunatateste productivitatea personalului din organizatie, prin facilitarea solicitarilor de servicii FM, cum ar fi rezervarea salilor, spatii de “hoteling” si sa localizeze persoane si spatii. Aplicatia permite, de asemenea, utilizatorului sa examineze informatiile legate de cladire, cum ar fi spatiul departamentului utilizatorului, cererile de servicii si rezervarile.

Aplicatia Portalul Servicii interne de la ARCHIBUS reuneste 5 mini aplicatii:
Rezervari: Aplicatia de rezervari se integreaza direct cu aplicatia din ARCHIBUS Web Central, ajutand utilizatorul sa caute o sala de conferinta disponibila dupa locatie, data, timp, capacitate sau aranjare a spatiului, sis a poata vedea detalii ale acestui spatiu, incluzand locatia si planul de etaj.
Hoteling: Aplicatia mobila de Hoteling se integreaza direct cu ARCHIBUS Web Central Hoteling, permitand utilizatorilor sa caute de la distanta, conectat la un dispozitiv mobil, un spatiu de lucru disponibil, dupa data, durata, moment al zilei, locatie, caracteristici ale spatiului sau tip de proprietate, si sa dava detalii ale locatiei in planul de etaj.
Service Desk: Cu aplicatia mobila de Service Desk angajatii organizatiilor au acces la un sistem centralizat pentru toate cererile de servicii adresate departamentului de Facility Management, economisind mult timp atat pentru departamentul de FM, cat si pentru organizatie. Toate cererile urmeaza logica de business definita in aplicatia Web Central Service Desk pentru rutare si notificari.
Localizare spatii sau angajati: Functionalitatile de localizare a spatiului si angajatilor in aplicatia mobila Portalul Servicii interne de la ARCHIBUS faciliteaza cautarea spatiilor si angajatilor pe planul etajului. Informatii detaliate referitoare la site, cladire, etaj, camera si angajat sunt disponibile la un clic distanta.
Spatiul departamentului meu: Functionalitatea aceasta prezinta grafic pe planul etajului spatiile detinute de utilizatori. Utilizatorul poate naviga prin situri, cladiri si etaje, fie consultand o lista, fie grafic. Informatii detaliate referitoare la situri, cladiri, etaje si spatii detinute de departamentul sau sunt disponibile la un clic distanta.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap