Alinierea informaţiilor complete privind planurile de spațiu existent cu perspectiva strategică viitoare ajută experții din Real Estate și Facility Management în luarea deciziilor corecte privind planificarea spațiului pe termen scurt, mediu și lung.

Prin integrarea datelor într-un singur model central de informaţii, soluţia Archibus reduce efortul necesar pentru atingerea obiectivelor.

Eficientizând procesele şi garantând că portofoliul este dimensionat corect în orice moment, aplicaţia Archibus pentru planificarea strategică a spaţiului sprijină într-un mod eficient profesioniştii şi echipele în a îşi îndeplini misiunea de afaceri.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația Archibus pentru Planificare strategică a spațiului cuprinde toate datele legate de relocări, cerințe de spațiu, renovări într-o singură platformă ceea ce reduce considerabil efortul alocat colectării, analizei și raportării datelor care ar sta la baza luării unei viitoare decizii privind planificarea de spațiu.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Optimizează planificarea spațiului la toate nivelele – de la întregul portofoliu, de la oraș, campus, pana la clădire și cameră.
  • Oferă spre analiză scenarii de simulare pe termen mediu și lung pentru organizații de toate tipurile.
  • Simplifică planificarea strategică de spațiu, pe baza informațiilor de spațiu disponibil și a modului de utilizare a acestuia.
  • Oferă responsabililor posibilitatea de a proiecta și optimiza cerințele folosind scenarii tactice detaliate pentru configurarea / alocarea spațiului, proprietăților deținute /închiriate, și a proiectelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap