Planificare strategica

Beneficii

  1. Asigura asistenta in elaborarea planurilor de dezvoltare a infrastructurii si facilitatilor pe diferite periaode de timp, pentru a le alinia cel mai bine la nevoile organizatiei
  2. Evita blocarea de capital valoros prin prognozarea eficienta a costurilor bazata pe informatii istorice
  3. Maximizeaza eficienta operationala prin cartografierea afinitatilor departamentale
  4. Tine costurile sub control prin informarea persoanelor care se ocupa de planificarea spatiului asupra programelor strategice

Organizatiile sunt de obicei in flux continuu datorita activitatilor de extindere, reducere a activitatii, fuziunilor, sau achizitiilor. Aplicatia ARCHIBUS pentru planificare strategica (Strategic Master Planning) ajuta organizatiile sa isi alinieze mai eficient dezvoltarea facilitatilor si infrastructurii la schimbarile organizationale prin analize sofisticate ale datelor istorice de utilizare a spatiului si multe alte informatii. Aplicatia ARCHIBUS pentru planificare strategica (Strategic Master Planning ) va permite sa evaluati si sa administrati mai usor schimbarile inevitabile cu care se confrunta organizatia dumneavoastra.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap