Accesul imediat la informații corecte privind personalul și gradul de ocupare poate reprezenta deseori o provocare pentru organizații, în special pentru cele care se confruntă cu rate de fluctuație ridicate sau care sunt în curs de extindere sau consolidare.

Soluţia software Archibus oferă nu numai o vizualizare în timp real a informațiilor existente despre personal și spațiu, ci și un instrument important de planificare pentru organizațiile a căror număr de angajați și spațiu se schimbă, uneori dramatic, de-a lungul timpului.

Rezultatul constă în rapoarte optimizate privind numarul total al angajaților și locațiile, spațiile alocate sălilor, disponibilitatea sălilor, analiza comparativă a spațiului, ratele de ocupare și alte date esențiale necesare pentru a gestiona eficient costul total de ocupare al unei organizațiiDESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația ARCHIBUS pentru Personal și Ocupare pune la dispoziția managerilor mijloace web pentru corelarea informațiilor privind angajații cu inventarierile spațiului, desene, strategii de planificare și altele.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Asigură o raportare imediată și corectă a statisticii privind ocuparea în scopul utilizarii spațiului și reechilibrării.
  • Sporește corectitudinea previzionării în legătură cu nevoile viitoare, pe baza disponibilității actuale a sălilor și a creșterii planificate a ocupării.
  • Simplifică alocarea angajaților în spațiile disponibile temporare sau permanente folosind desene evidențiate.
  • Oferă accesul la informații actualizate privind ocuparea, prin formulare web intuitive și personalizate, tabele rezumative și rapoarte.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap