connect@archibus.ro

Aplicatia mobila pentru monitorizarea spatiului


Aplicatia mobila pentru monitorizarea spatiului de la ARCHIBUS pune la dipozitia tuturor angajatilor din Facility Management un acces rapid si usor la datele si planurile cladirii, totul de pe un dispozitiv mobil. De asemenea, le permite sa initieze evaluari ale spatiului direct din teren, fara alte documente, sau chiar sa verifice informatia avuta legata de spatii. Astfel, responsabilii pot consulta informatiile spatiale, de la nivelul site-ului, pana la nivel de camera, fie consultand liste ierarhizate sau reprezentari grafice.

Persoanele din FM, responsabile cu evaluarea si monitorizarea spatiului pot incarca datele de evaluare direct in tabelele de inventar spatiu. In caz contrar, datele de evaluare sunt preluate de consola de monitorizare a spatiului pentru verificarea si aprobarea responsabilului de FM, inainte ca inregistrarile din inventar sa fie actualizate.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!