Aplicatia mobila pentru monitorizarea spatiului


Aplicatia mobila pentru monitorizarea spatiului de la ARCHIBUS pune la dipozitia tuturor angajatilor din Facility Management un acces rapid si usor la datele si planurile cladirii, totul de pe un dispozitiv mobil. De asemenea, le permite sa initieze evaluari ale spatiului direct din teren, fara alte documente, sau chiar sa verifice informatia avuta legata de spatii. Astfel, responsabilii pot consulta informatiile spatiale, de la nivelul site-ului, pana la nivel de camera, fie consultand liste ierarhizate sau reprezentari grafice.

Persoanele din FM, responsabile cu evaluarea si monitorizarea spatiului pot incarca datele de evaluare direct in tabelele de inventar spatiu. In caz contrar, datele de evaluare sunt preluate de consola de monitorizare a spatiului pentru verificarea si aprobarea responsabilului de FM, inainte ca inregistrarile din inventar sa fie actualizate.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap