Cu ajutorul Archibus Web Central 3D Navigator™, informațiile despre clădirii, precum si datele corespunzatoare, sunt încorporate în modelul extins Archibus Enterprise Information Model (EIM™).

Utilizatorii pot beneficia de imaginea 3D a modelului clădirii, completată cu date pentru managementul echipamentelor și al clădirilor, în toate fazele: design/ construcție, recepție, gestionare clădire, utilizare spațiu de lucru și planificarea proiectelor de investiții. Modelul 3D face integrarea cu alte informații accesibilă, ușor de gestionat și mult mai valoroasă pentru experții din domeniile Real Estate, Infrastructură și Facility Management.

Modelul de vizualizare 3D pentru clădiri și active este folosit nu doar pentru accesul centralizat la informații, dar și pentru acțiuni ce pot fi realizate direct din aplicație.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Aplicația oferă funcționalități de căutare în întreg portofoliul de planuri CAD și date BIM pentru a asigura optimizarea utilizării spațiului, investițiile de capital și ciclul de viață al mijloacelor fixe


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Oferă o imagine completă pentru clădire și active în format 3D
  • Asigură un acces bidirecțional la datele BIM care pot fi integrate direct în fluxurile organizaționale
  • Oferă integrarea graficelor 3D cu CAD, GIS și fluxuri de lucru mobile
  • Conectează modelul 3D al construcției cu datele din Archibus pentru a gestiona clădirile, spațiul de lucru, echipamentele și sistemele
  • Asigură accesul ușor la informațiile despre mentenanță și starea de uzură în timp a echipamentelor, gestionarea proiectelor și pregătirea pentru situații de urgență

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap