Modelul 3D

Beneficii

  1. Ofera o perspectiva operationala integrata a proiectarii/ constructiei cladirilor, infrastructurii si echipamentelor pentru un management al ciclului de viata al activelor corporale
  2. Conecteaza modelul 3D al constructiei cu datele din ARCHIBUS pentru a gestiona cladirile, spatiul de lucru, echipamentele si sistemele
  3. Ofera functionalitati de cautare in intreg portofoliul de planuri CAD si date BIM pentru a asigura optimizarea utilizarii spatiului, investitiile de capital si ciclul de viata al mijloacelor fixe
  4. Asigura accesul usor la informatii de mentenanta si starea de uzura in timp a echipamentelor, project management, pregatirea situatiilor de urgenta si conformitate (compliance)
  5. Furnizeaza o imagine 3D a portofoliului dumneavoastra de Real Estate, utila pentru expertii FM sa opereze si sa optimizeze cladirile, spatiul de lucru si nevoile de capital

Valorificarea modelului 3D si a datelor analitice in scopul optimizarii ciclului de viata al activelor corporale ale organizatiei.

Web Central 3D Navigator de la ARCHIBUS integreaza modele si date de constructie pe toata durata de viata a cladirilor, de la proiectul initial, pana la procesele de operare a cladirii (facility management). Cu ajutorul ARCHIBUS Web Central 3D Navigator™, modelul informational al cladirii, precum si datele corespunzatoare, sunt incorporate in modelul extins ARCHIBUS Enterprise Information Model (EIM™) pentru o imagine comprehensiva a modelului proiect versus executat (design/build) a operatilor si planificarii strategice pentru intregul portofoliu de active. Utilizatorii pot beneficia de imaginea 3D a modelului cladirii, completata cu date pentru managementul echipamentelor si al cladirilor, pe toate fazele vietii cladirii: design/ build, receptie, operare cladire, utilizare spatiu de lucru si planificarea proiectelor de investitii. Cu ajutorul ARCHIBUS Web Central 3D Navigator, experti din constructii, FM si management pot colabora intr-un mod intuitiv in privinta deciziilor asupra cladirilor si proprietatilor organizatiei.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap