Metrici de performanta

Beneficii

  1. Obtineti o fisa de evaluare a sanatatii portofoliului si aliniti-o la strategia organizatiei
  2. Obtineti o vedere de ansamblu detaliata a proceselor with functionalitati de explorare detaliata
  3. Administrati spatii in proprietate sau inchiriate la un cost mai eficient cu analize inteligente
  4. Reduceti costurile operationale si imbunatatiti randamentul activele nete si fluxul de lichiditati folosind metricii de performanta

ARCHIBUS Metrici de performanta furnizeaza rapoarte grafice detaliate ale statisticilor de performanta ale managementului de real estate si facilitati, utilizand alerte, functionalitati de explorare detaliata si alte mijloace specifice

Un management eficient al operatiunilor si portofoliului poate fi o adevarata provocare fara utilizarea corecta a metricilor in vederea luarii deciziilor corecte. Framework-ul Metrici de performanta face parte din platforma de business intelligence a ARCHIBUS, care ajuta proprietarii, chiriasii si furnizorii de servicii de tip outsource sa cuantifice performanta portofoliului de real estate din perspectiva ocuparii spatiului, operationala si financiara. Responsabilii operationali pot supraveghea rapid procesele si pot tine usor sub control tranzactiile de real estate, proiectele de capital si facilitatile. Folosind KPI, rezumate ale tendintelor, alerte si functionalitati de explorare detaliata, precum si alte masuri analitice si unelte de productivitate, factorii de decizie isi pot alinia bugetul portofoliilor in conformitate cu strategia organizationala, pot identifica activele sau unitatile de business care sunt sub nivelul asteptarilor de productivitate si pot, de asemenea, sa standardizeze progresul organizational pentru a-si atinge obiectivele propuse.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap