Un management eficient al operațiunilor și portofoliului poate fi o adevarată provocare fără utilizarea corectă a metricilor în vederea luării deciziilor corecte. Framework-ul Metrici de Performanță face parte din platforma de business intelligence a ARCHIBUS, care ajuta proprietarii, chiriașii și furnizorii de servicii de tip outsource să cuantifice performanța portofoliului de real estate din perspectiva ocupării spațiului, operațională și financiară.

Responsabilii operaționali pot supraveghea rapid procesele și pot ține ușor sub control tranzacțiile de real estate, proiectele de capital și facilitățile. Folosind KPI, rezumate ale tendințelor, alerte și funcționalități de explorare detaliată, precum și alte măsuri analitice și unelte de productivitate, factorii de decizie își pot alinia bugetul portofoliilor în conformitate cu strategia organizațională, pot identifica activele sau unitățile de business care sunt sub nivelul așteptărilor de productivitate și pot, de asemenea, să standardizeze progresul organizațional pentru a-și atinge obiectivele propuse.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Soluția ARCHIBUS Metrici de Performanță furnizează rapoarte grafice detaliate ale statisticilor de performanță ale managementului de real estate și facilități, utilizând alerte, funcționalități de explorare detaliată și alte mijloace specifice


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Obțineți o fișă de evaluare a sănătății portofoliului și aliniți-o la strategia organizației
  • Obțineți o vedere de ansamblu detaliată a proceselor cu funcționalități de explorare detaliată
  • Administrați spații în proprietate sau închiriate la un cost mai eficient cu analize inteligente
  • Reduceți costurile operaționale și îmbunătățiți randamentul activelor nete și fluxul de lichidități folosind metricii de performanță

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZAT

Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap