Aplicatia mobila pentru Mentenanta

Obiective

  1. Sa puna la dispozitia angajatilor de pe teren un instrument prin care sa poata accesa lista de sarcini, precum si sa actualizeze si sa efectueze taskurile alocate. Acestia vor putea adauga timpul necesar executiei lucrarii, piesele sau documentele necesare direct pe dispozitivile mobile.
  2. Sa ajute persoanele responsabile sa creeze noi cereri de lucru pentru ei sau pentru alte echipe de interventie.

Aplicatia mobila pentru Mentenanta de la ARCHIBUS este menita sa ajute in procesul de creare, actualizare si completare a comenzilor de reparatii sau mentenanta preventiva, direct pe teren. Aceasta imbunatateste substantial productivitatea in operatiunile din facility management. Abilitatea de a accelera finalizarea lucrarilor la timp, in timp ce crestem calitatea si coerenta informatiilor colectate asigura functionarea mai eficienta a organizatiilor. Cu aceasta aplicatie mobila, un tehnician din teren poate verifica in timp real pe dispozitivul mobil, fie el iOS™ sau Android™, lista de sarcini de indeplinit. Responsabilul va putea, de asemenea, sa actualizeze activitatea desfasurata si sa adauge ore, piese, costuri, comentarii tehnice sau fotografii.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap