Organizațiile sunt responsabile de gestionarea corectă și în siguranță a substanțelor toxice. La fel și notificarea persoanele desemnate despre locul în care acestea sunt depozitate și ce ar trebui să facă în situații de urgență.

Gestionarea pe hârtie a acestor informații devine dificilă și costisitoare în momentul în care este nevoie de actualizare și modificare. Iar în situații de criză aceste informații devin greu accesibile. Toate fișele tehnice de siguranță sunt stocate într-o singură aplicație web care oferă acces în timp real la informațiile despre substanțele chimice și periculoase.

Organizează informația privind depozitele de substanțe chimice după locație, la nivel de clădire, etaj, încăpere și echipament. Personalizează aplicația incluzând componente chimice specifice și niveluri de risc pentru a facilita un management eficient și o raportare detaliată. Modulul Material Safety Data Sheets stochează centralizat, într-o aplicație web, informația necesară administrării fișelor tehnice de siguranță.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Soluţia software Archibus pentru Managementul Materialelor Periculoase furnizează actualizări automate și accesul la informațiile legate de materialele periculoase de oriunde, păstrează listele de produse chimice folosite la locul de muncă și elaborează fișele tehnice de securitate.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Minimizează riscul de accidentare a ocupanților unei clădiri și persoanelor venite în ajutor, în caz de accident.
  • Reduce costurile administrative și riscul de omitere a informațiilor prin păstrarea datelor și a fișelor tehnice de securitate actualizate și accesibile.
  • Asigură siguranța depozitării substanțelor chimice și ajută la o raportare și documentare eficientă.
  • Identifică din timp erorile și eventualele probleme ce pot apărea.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TA


Top
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap