Soluţia software Archibus pentru Managementul Deşeurilor oferă o abordare simplificată și integrată de urmărire, gestionare, precum și de reducere a deșeurilor, și a materialelor periculoase.

Această aplicație ajută la procesarea și urmărirea fluxului de informații, pornind de la punctul de generare, prin acumulare, depozitare, transport sau de emisie și acțiuni finale.

În plus, oferă informații pentru evaluarea eficacității programelor de reducere a deșeurilor și reciclare, care, la rândul lor, ajută la reducerea amprentei de carbon și la creșterea scorurilor LEED™ sau alte scoruri de durabilitate.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi avea acces la informații valide pentru evaluarea eficacității procesului de reduce a deșeurilor și a programelor de reciclare, pe lângă urmărirea și gestionarea deșeurilor periculoase.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Simplifică procesul de urmărire și gestionare a fluxurilor de deșeuri periculoase pentru menținerea unui mediu de lucru sigur.
  • Reduce riscul amenzilor sau litigiilor cauzate de proceduri riscante de depozitare și eliminare a deșeurilor periculoase.
  • Crește vizibilitatea și îmbunătățește responsabilitatea pentru reducerea deșeurilor și inițiative de reciclare, în vederea reducerii amprentei de carbon și îmbunătățirea scorurilor LEED™ sau alte scoruri de durabilitate a mediului.
  • Reduce costul și efortul depus pentru realizarea auditului deșeurilor și raportării cerințelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap