Soluția software permite crearea de liste cu date complete privind informațiile despre fiecare angajat, inclusiv e-mail, numărul de telefon, numărul de fax și numele de utilizator din rețea. Sistemul integrat de tracking oferă date actualizate disponibile în orice moment pentru toate telefoanele din organizație.

Cu aplicația Archibus pentru Managementul Rețelelor de Date și Telecomunicații poți administra informațiile legate de capacitatea sistemului de rețea, locația conexiunilor sistemului, datele istorice de mentenanță, upgrade-uri și multe altele. Această soluție indispensabilă acoperă întregul flux: de la simplificarea depanării, la eliminarea întreruperilor de date în timpul procesului de mutare / adăugare / schimbare. Controlează eficient un întreg sistem de date și telecomunicații cu ajutorul Archibus.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Evaluarea corectă a condițiilor existente permite o planificare corectă a creșterii rețelei de date și telecomunicații. Aplicația permite înregistrarea datelor multiple cu o singură acțiune cât și adăugarea informațiilor ulterioare privind sistemele deja instalate. Astfel, dezvoltarea unui sistemul flexibil nu mai prezintă o problemă.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Scurtează durata procesului de panificare prin menținerea unei rețele actualizate.
  • Simplifică și eficientizează operațiunile de mentenanță.
  • Extinde durata de viață a echipamentelor de telecomunicații și IT.
  • Permite coordonarea operațiunilor de modificare a rețelei de către departamentele responsabile asigurând accesul angajaților rapid la rețea.
  • Administrează inventarul telecom pentru o organizare mai ciență.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap