A duce la bun sfarsit un proiect de succes, fie că este vorba de o renovare, achiziție, construcție, sau mutare - necesită o bază bine organizată a datelor proiectului și practici ale fluxului de lucru

Soluția software Archibus pentru Managementul Proiectelor oferă membrilor echipei de proiect acces la fluxul de muncă printr-o bază de date centralizată, membrii echipelor rămânând conectați la obiectivele generale stabilite.

Acest lucru asigură încadrarea în timp și buget, oferind în același timp date valoroase pentru viitoarele proiecte.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum soluția integrată Archibus poate chiar să suplimenteze sau să elimine nevoia unei aplicații separate care de obicei ar facilita Bugetarea de Capital sau Managementul Proiectelor.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Centralizează informațiile în ordinea importanței „Top-Down” în funcție de priorități, acțiuni și costuri.
  • Facilitează procesul de colaborare dintre echipe sincronizând informațiile în timp real la nivel de locație sau departament.
  • Oferă o imagine clară asupra tuturor proiectelor pentru o identificare mai ușoară a întârzierilor de proiecte sau a depășirii de bugete.
  • Optimizarea urmăririi proiectelor prin rapoarte consolidate care furnizează date și modificări privind statusul pentru sarcini și taskuri alocate membrilor echipelor.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap