connect@archibus.ro

Managementul Portofoliului de cladiri si terenuri

Beneficii

  1. Imbunatateste administrarea activelor prin urmarirea detaliata si analiza proprietatilor din portofoliu
  2. Ofera perspective multiple asupra performantei portofoliului, pentru a permite decizii rapide bazate pe date reale
  3. Reduce costurile administrative prin inregistrarea rapida si intuitiva a datelor

Tabloul de bord ofera capabilitati vizuale multiple pentru analiza corelata a terenurilor, constructiilor si cladirilor, include grafice si informatii de geolocatie (GIS). Folosind imagini grafice furnizeaza date consolidate privind tranzactiile de investitii.

O baza de date centralizata cu informatii exacte, usor de accesat, reprezinta fundamentul gestionarii strategice a unui portofoliu imobiliar. Aplicatia web de la ARCHIBUS pentru Managementul portofoliului ajuta la eficientizarea colectarii si analizei datelor prin agregarea componentelor portofoliului, pentru a crea o imagine consolidata. Aplicatia urmareste proprietatile curente si prognozate, spatiul detinut versus inchiriat, date despre performanta costurilor cladirilor pentru a permite planificarea si eficientiza executia. Capabilitatile drill-down, tablourile grafice si geolocatia, diagramele KPI si reprezentarile personalizate ajuta, de asemenea, utilizatorii sa vizualizeze si analizeze datele, pentru a lua decizii bazate pe date reale.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!