Aplicația web de la ARCHIBUS pentru Managementul portofoliului îți oferă posibilitatea să gestionezi întregul portofoliu imobilar. Utilizezi o singură bază de date complexă, cu date exacte, ușor de gestionat și de urmărit.

Aplicația te ajută să analizezi corect și eficient datele colectate, atât la nivel individual, cât și la nivelul întregului portofoliu, precum și să urmăreși proprietățile curente și previzionate, spațiul deținut versus cel închiriat.

Aplicația analizează costurile aferente proprietăților și performanța acestora pentru a îți oferi optimizare și o planificare mai eficientă.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI
Capabilitățile drill-down, tablourile grafice și geolocalizarea, diagramele KPI și afișările personalizate ajută, de asemenea, utilizatorii să vizualizeze și să analizeze datele, pentru a lua decizii corecte privind potențialul portofoliului și misiunea organizațională.

BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Îmbunătățește administrarea activelor prin vizualizarea, urmărirea detaliată și analiza proprietăților din portofoliu
  • Oferă perspective multiple asupra performanței portofoliului tău de clădiri, pentru a-ți permite să iei deciziil rapide, bazate pe date reale
  • Îmbunătățește analiza RCA (Root Cause Analysis) pentru a îți asigura nivelurile corespunzătoare ale serviciilor.
  • Reduce costurile administrative prin înregistrarea rapidă și intuitivă a datelor

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATTop