Managementul mobilierului si al echipamentelor

Beneficii

  1. Administrarea proprietatii si utilizarii asupra bunurilor, pentru cresterea responsabilizarii angajatilor si reducerea costurilor
  2. Reducerea nevoilor de casare prin urmarirea amplasamentului si deprecierii bunurilor
  3. Scenarii de amplasare a echipamentelor pentru analiza diferitelor optiuni inainte de amplasarea lor propriu-zisa
  4. Executa miscari simple, adaugiti si modificari pentru a maximiza / minimiza perturbarile si sustine productivitatea
  5. Analizeaza impactul financiar asupra stocurilor de mobilier si de echipament

O baza de date centralizata cu informatii exacte, usor de accesat, reprezinta fundamentul gestionarii strategice a unui portofoliu imobiliar. Aplicatia web de la ARCHIBUS pentru Managementul portofoliului ajuta la eficientizarea colectarii si analizarii datelor prin agregarea exacta a elementelor individuale din portofoliu, pentru a crea o imagine consolidata. Aplicatia urmareste proprietatile curente si prognozate, spatiul detinut versus inchiriat, date despre performanta costurilor cladirilor, pentru a permite planificarea si executarea intuitiva. Capabilitatile drill-down, tablourile grafice si geografice, diagramele KPI si reprezentarile personalizate ajuta, de asemenea, utilizatorii sa vizualizeze si analizeze datele pentru a lua decizii bazate pe fapte, in functie de capacitatea portofoliului de a indeplini misiunea organizationala.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top