Managerii de active trebuie să asigure o gestionare eficiență a activelor pe întreg ciclu de viață operațional, de la achiziție și recepție până la înlocuire și casare.

Soluția software Archibus pentru Managementul Activelor oferă o imagine completă despre toate activele, inclusiv pentru proprietăți, clădiri, terenuri, echipamente și mobilier. Aplicația face posibilă operarea din teren a înregistrărilor de recepție a mijloacelor fixe și evaluarea stării acestora, oferind prin console web-based transparență în gestionarea datelor pe întreaga durată de viață a acestora.

Toate aceste funcționalități integrate accelerează procesul de decizie zilnic în operațiunile de Real Estate, Infrastructură și Facility Management.DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Localizarea activelor organizației, alocarea acestora și urmărirea în urma reconfigurărilor sunt provocări continue pentru administratorii de clădiri şi Facility Management. Soluția software Archibus pentru Managementul Mijloacelor Fixe este un aliat indispensabil în îndeplinirea acestor provocări.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Optimizează investițiile de capital, printr-un management complet al ciclului de viață al fiecarui activ la achiziție, în timpul utilizării și chiar și după, când este valorificat sau casat.
  • Crește eficiența utilizării activelor printr-un management centralizat al acestora pe tot ciclul de viață.
  • Reduce excesul stocurilor de mijloace fixe printr-o înțelegere mai bună a nevoilor actuale.
  • Simplifică procesul de casare a echipamentelor sau a altor tipuri de active.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap