Gestionarea eficientă a energiei devine un subiect tot mai important, reducând la minimum costurile de operare și maximizând profitul unei organzații.

Soluţia software Archibus pentru Managementul Energiei asigură citirea automată a datelor de consum, permite chargeback-ul costurilor, facturarea automată sau manuală, precum și managementul contractelor, pentru a putea analiza costurile, și a lua decizii documentate de optimizare și reducere a cheltuielilor și consumurilor.

Spre deosebire de foile de calcul, Archibus ajută utilizatorii să coreleze și să gestioneze datele financiare extinse, în timp real, cu informațiile colectate de la diferiți senzori și contoare de consum, pentru a urmări cheltuielile de energie conform unui plan de afaceri sau referințe obiective.


DESCARCĂ BRIEF-UL APLICAȚIEI

Descoperă cum utilizând Archibus poţi reduce costurile de energie cu 5%, sau aproximativ 0,10 USD - 0,20 USD pe pătrat pătrat.


BENEFICIILE UTILIZĂRII APLICAȚIEI


  • Recuperearea rapidă a investiției.
  • Poate reduce costurile aferente mentenanței preventive și corective.
  • Îmbunătățește previzionarea costurilor și consumului de energie per circuit și locație.
  • Permite prezentarea în timp real a statusului consumului întregii rețele.
  • Reduce consumul de energie cu aprox. 5%.
  • Permite integrarea rapidă cu sisteme 3PP.

OBȚINE UN DEMO PERSONALIZATALTE SOLUȚII ARCHIBUS CARE POT FI DE INTERES PENTRU ORGANIZAȚIA TATop
Află cum poți crea o strategie aliniată la obiectivele organizației pentru optimiza costurile operaționale și a construi un mediu de lucru care să inspire angajații.
DESCARCĂ PREZENTAREA
TE-AI ABONAT CU SUCCES!
ÎȚI MULȚUMIM PENTRU INTERES! NU UITA SĂ CONFIMI ABONAREA. PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII CONSULTĂ EMAILUL TRANSMIS PE ADRESA INDICATĂ.
ÎNCHIDE
AFLĂ PRIMUL NOUTĂȚILE!
PENTRU A PRIMI ACTUALIZĂRILE ARCHIBUS PRIN EMAIL TE INVITĂM SĂ TE ABONEZI.
ABONARE
Prin bifarea acestei casete, declar că am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate a site-ului și doresc să primesc comunicări de la ARCHIBUS Solution Center - România. Sunt conștient că pot să mă dezabonez în orice moment.
Copy link
Powered by Social Snap