Managementul energiei

Beneficii

  1. Reduce costurile anuale de energie, de obicei cu 5% (sau aproximativ $ 0,10 - 0,20 USD pe metru patrat / an) si reduce amprenta de carbon
  2. Ofera capabilitati de audit pentru a accesa cu usurinta, agrega si evalua modelele de consum ca baza pentru renegocierea preturilor si consolidarea relatiilor cu furnizorii de energie
  3. Reduce riscul de afaceri si expunerea la modificarile costurilor de energie sau de reglementare a emisiilor de carbon prin intermediul analizelor de tip "simulare"
  4. Imbunatateste procesul decizional prin alinierea cheltuielilor de energie la prioritatile organizationale

Vizualizarile grafice ale statisticilor de tipul costul energiei / pret si multi alti indicatori, simplifica vizualizarea si analiza informatiilor imbunatatind in acelasi timp suportul decizional pentru strategiile de gestionare a energiei.

Odata cu cresterea costurilor utilitatilor, se are in vedere reducerea emisiilor de carbon si eforturile de sustenabilitate devin tot mai vizibile, gestionarea eficienta in domeniul energiei devenind tot mai importanta pentru organizatii. ARCHIBUS Energy Management asigura mijloacele pentru a agrega cu usurinta, evalua si optimiza deciziile privind cheltuielile pentru energie si utilitati, pentru a reduce consumul si costurile inutile. Spre deosebire de foile de calcul sau software-ul financiar, Managementul energiei ajuta utilizatorii sa coreleze si gestioneze datele financiare extinse in timp real cu informatiile infrastructurii de portofoliu pentru a urmari cheltuielile de energie conform unui plan de afaceri sau referinte obiective.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra
Top