connect@archibus.ro

Managementul contractelor de inchiriere

Beneficii

  1. Automatizeaza procesele pentru urmarirea si gestionarea spatiilor inchiriate
  2. Imbunatateste accesul la informatiile privind spatiile inchiriate pentru a facilita analiza si raportarea
  3. Simplifica urmarirea responsabilitatilor proprietarilor si chiriasilor pentru a evita taxele inutile
  4. Reduce la minimum erorile si accelereaza introducerea datelor prin mesaje de solicitare intuitive, reducand costurile administrative

Monitorizati proactiv , prin alerte, spatiile inchiriate si optiunile, cautati in structura ierarhizata de date pentru a gasi spatiul inchiriat, pe care trebuie sa il gestionati si analizati caracteristicile contractului de inchiriere prin vizualizari tabulate si cautari geospatiale

Organizatiile cu portofolii extinse de spatii inchiriate se confrunta cu sarcina dificila de a urmari numeroase contracte de inchiriere cu date de expirare si conditii de inchiriere diferite. Aplicarea proceselor manuale pentru urmarirea si gestionarea spatiilor inchiriate poate genera erori din cauza unor informatii inaccesibile sau incorecte, neintroducerii datelor de reinnoire, nemultumirilor clientilor interni si eventualelor penalitati financiare. Aplicatia web ARCHIBUS de administrare a spatiilor inchiriate (Lease Administration) asigura un registru centralizat, tabele de bord flexibile, alerte automate si multe altele. Implementarea aplicatiei va contribui la introducerea simplificata a datelor, automatizarea procesului de colectare si gestionare a informatiilor privind spatiile inchiriate si imbunatatirea capacitatilor analitice, furnizand in acelasi timp un serviciu de foarte buna calitate la un cost redus.


Sa ne cunoastem

Va intereseaza subiectele prezentate? Vreti sa aflati mai multe despre solutiile oferite? Ne putem intalni la sediul dumneavoastra sau la noi, sa vedem cum va putem fi de ajutor.


Suntem aici pentru dumneavoastra

DESCARCARE PREZENTARI

Va multumim pentru interes! Pentru a descarca prezentarile susținute de specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania in cadrul workshop-urilor, va rugam sa introduceti o adresa de email valida. Imediat după validarea acesteia veți primi un email cu link-urile de descărcare. 

You have Successfully Subscribed!

Va multumim pentru interes!

Specialistii ARCHIBUS Solution Center - Romania va stau la dispozitie cu informatii personalizate in vederea optimizarii proceselor dvs. de afaceri. Va invitam sa ne oferiti numele dumneavoastra si adresa de email! 

You have Successfully Subscribed!